Findance.com
02:10 - 18.04.2023 / maailmalta / Tuija Mehtätalo
Sulhanen katosi hääpäivänä - morsian teki rohkean päätöksen

Hääpäivä voi olla elämän tärkein päivä, jota varten valmistaudutaan kunnolla.

Kayley Stead oli valmistautumassa häihinsä, kunnes sai todella huonoja uutisia. Päivästä olisi voinut tulla sen takia hänen elämänsä yksi huonoimmista päivistä, mutta niin ei lopulta käynyt.

Kayleyn päivä muuttui hetkessä sydänsuruja sisältäväksi päiväksi, kun hän sai tietää, ettei sulhanen olekaan saapumassa paikalle. Sulhanen ei ollut antanut tätä ennen mitään merkkejä siitä, että hän ei olisi halunnut mennä naimisiin.

Morsiamen rohkea päätös

Morsiamelle ilmoitettiin ensin, että sulhanen oli poistunut hääpaikalta. Siinä vaiheessa Kayley ajatteli vielä, että sulhanen oli mennyt vain rauhoittumaan ja valmistautumaan vihkimistä varten. Hän tajusi asian vakavuuden vasta siinä vaiheessa, kun hänen isänsä toimitti viestin siitä, että sulhanen on tullut naimisiinmenosta toisiin ajatuksiin.

Kun Kayley sai tietää sulhasen perääntyneen, hänen siskonsa täytyi tehdä hänen meikkinsä uudelleen ja samalla sisko ehdotti, että hän jatkaisi suurta päiväänsä.
Kayley päätti tehdä kuten sisko ehdotti ja hän käveli pitkin morsiusjuhlapaikan käytävää rinnallaan perheensä, nautti hääateriasta, puheista ja tanssi läpi yön. Hän teki kaiken tuon ilman sulhastaan.

Tukea häävierailta

Kayley sai päivän aikana paljon tukea häävierailtaan ja hääkakusta tuli murskattua myös sen ylin osa. Juhlat kestivät myöhäiseen iltaan ja niiden aikana tuli taltioitua paljon kuvia. Häätanssin morsian pääsi tanssimaan sulhasten, veljiensä ja isänsä Brianin kanssa.

Auttaa muita samassa tilanteessa

Häämatkan Kayley kuitenkin perui ja haluaa nyt auttaa muita, jotka kohtaavat elämässä tällaisia vaikeita tilanteita.

Kuvat juhlista

artikkelin avainsanat:
häät parisuhde rakkaus