Findance.com
02:40 - 29.03.2023 / maailmalta / Findance
Nainen sai vihdoin ajokortin 15 vuoden yrittämisen jälkeen

Eteläkorealainen nainen on vihdoin saavuttanut tavoitteensa saada ajokortti, kun hän oli yrittänyt sitä huikeat 15 vuotta.

Cha Sa-soon aloitti matkansa ajokortin saamiseksi huhtikuussa 2005 ja suoritti kirjallisen kokeen viitenä päivänä viikossa kolmen vuoden ajan.

Vaikka hän reputti 859 kertaa tuona aikana, hän ei koskaan luovuttanut ja jatkoi kokeen suorittamista kahdesti viikossa, kunnes hän lopulta läpäisi kokeen.

Matka ei kuitenkaan ollut vielä ohi, sillä hänen oli suoritettava ajokoe. Kymmenen yrityksen jälkeen Cha Sa-soon lopulta läpäisi kokeen, mikä teki ajokortista virallisen ja antoi hänelle mahdollisuuden käyttää sitä vihannesten myyntiä varten. Koko prosessi maksoi hänelle yhteensä 12 500 euroa.

Lue myös: Ajopelit eivät paranna eniten ajotaitoja - tutkimus osoittaa ihan toiseen genreen!

Ajokortin saatuaan hänen opettajansa Jeonbukin autokoulussa sanoi, että he kaikki tunsivat "valtavan taakan" poistuneen harteiltaan ja juhlivat asiaa halausten ja kukkien kera.

Hänestä on tullut kansallinen julkkis, ja Hyundai on jopa lahjoittanut hänelle upouuden auton, jonka arvo on lähes 13 000 euroa.

artikkelin avainsanat:
ajokortti autot hullut jutut inssiajo oudoimmat