Findance.com
03:40 - 17.02.2023 / viihde / Findance
Apollomatkat kauppaa Määränpää tuntematon -lomia
Hetkinen vielä... Meillä olis sulle vapun paras Spotify-soittolista, tallenna täältä

Apollomatkat on lanseerannut uudet "Määränpää tuntematon" -matkapaketit.

Matkayhtiö haluaa näin kannustaa jokaista kurkistamaan ulos omalta mukavuusalueeltaan. "Määränpää tuntematon" tarjoaa mahdollisuuden yllättyä ja löytää itselleen uusia lomakohteita. Varaa matkapaketti haluamallesi viikolle ja anna kohtalon päättää mihin lomallasi päädyt.

Uuden matkapaketin ansiosta voi päätyä vaikkapa Santorinille, Kroatian saaristoon tai Kyproksen rannoille.

- Tämä matkapaketti sopii kaikille, jotka rakastavat yllätyksiä! Miten jännittävää loman odotus onkaan, kun ei tiedä minne loma vie, eikä jokaista yksityiskohtaa voi suunnitella millintarkasti. Kun lähdet matkaan ennakkoluulottomasti ja uteliain mielin, voit löytää huikeita paikkoja joita et ehkä olisi itse keksinyt valita, hehkuttaa Apollomatkojen Satu Kontulainen.

Lue myös: Suomalaiset vaatimattomia? Näin yleistä on lomareissujen matkakohteilla kerskailu

Määränpää tuntematon -paketista on saatavilla kaksi erilaista versiota: "Live a little Standard" ja "Live a little Plus".

Live a little Standard -loman ostaneet lomailevat vähintään kolmen tähden hotelliin ja Live a little Plus pakettiin panostaneet majoittuvat vähintään neljän tähden hotellissa. Lomakohde voi molemmassa paketissa olla mikä tahansa Apollomatkojen kesän rantalomakohde.

- Lopullinen määränpää paljastetaan matkalaisille noin kaksi viikkoa ennen matkaa. Sitten tarvitseekin enää pakata laukut ja valmistautua vuoden unohtumattomimpaan seikkailuun, toteaa Satu Kontulainen.

Lue myös: Jos lentomatka aiheuttaa sinulle stressiä, vähennä sitä omilla toimilla

Määränpää tuntematon -matkapaketit Helsinki-Vantaan lentoasemalta:

Lähtöajankohdat:

4. - 28.5. ja 28.9 - 8.10.2023

Hinnat:

- Live a little Standard: 390 € / henkilö
- Live a little Plus: 440 € /henkilö