JM Haedrich / SIPA / Shutterstock / AOP
03:40 - 24.01.2023 / elokuvat / Findance
Batman-tähti Robert Pattinson avautuu Hollywoodin miesten ulkonäköpaineista

Tähtinäyttelijä Robert Pattinson on avautunut ES Magazinen haastattelussa siitä, millaisia paineita miesnäyttelijöihin kohdistuu Hollywoodissa tietynlaisen ulkonäkövaatimuksen noudattamiseksi.

Hän kertoi, että kerran hän meni jopa niin pitkälle, että kokeili kahden viikon detox-dieettiä, joka koostui vain keitetyistä perunoista ja Himalajan vaaleanpunaisesta suolasta.

Puhuessaan kokemuksistaan erilaisista hullunkurisista dieeteistä Pattinson sanoi:

Lue myös: Netflix lisäsi 13 elokuvaa - Merkittäviä nimiä mukana

- Olen periaatteessa kokeillut kaikkia mahdollisia hullunkurisia ruokavalioita, kaikkea paitsi johdonmukaisuutta. Kerran söin vain perunoita kahden viikon ajan detox-kuurina. Vain keitettyjä perunoita ja Himalajan vaaleanpunaista suolaa. Ilmeisesti se on puhdistus... laihtuu varmasti

Näyttelijä paljasti myös kokeilleensa kerran suosittua ketodieettiä, joka koostuu runsasrasvaisesta ja vähähiilihydraattisesta ruokavaliosta, joka koostuu pääasiassa lihasta, juustosta ja vihanneksista. Valitettavasti hän ei kokenut ruokavaliota itselleen sopivaksi, koska hän ei voinut nauttia lempioluttaan.

Pattinson kuvaili Hollywoodissa vallitsevia paineita tietyn ulkonäön ylläpitämiseksi "hulluiksi" ja myönsi, että on helppo tulla loppuunpalamaksi pyrkimyksissä pysyä hoikkana.

Lue myös: Disney Plus starttasi uuden aikuisten animaatiosarjan

- Vaikka vain tarkkailisi kaloriensaantia, se on poikkeuksellisen koukuttavaa - eikä sitä oikein tajua, miten salakavalaa se on, ennen kuin on liian myöhäistä, Pattinson toteaa.

Batman-näyttelijä paljasti myös, että hänen uudenvuodenlupauksensa vuodelle 2023 on kokeilla johdonmukaisuutta ja hankkia koira. Hän sanoi tutkineensa eri rotuja kuukausia, joten nyt on aika ryhtyä toimeen.