Findance.com
04:40 - 21.01.2023 / viihde / Findance
Oletko kakannut aina väärin? Tässä optimaalisempi tapa

Onko mahdollista, että olisit aina käynyt vessassakin "väärin"? Daily Star -lehti kertoo oikean tai pikemminkin ehkä optimaalisemman tavan.

Channel 4:n uuden Know Your Sh!t -ohjelman asiantuntija Sophie Medlin sai vieraakseen 36-vuotiaan mallin, joka kertoi kärsivänsä suurista vaikeuksista ulostamisen osalta. Hän saa ulosteen ulos joskus jopa vain parin viikon välein!

Sophie Medlin totesi, että normaali määrä ulostamisessa vaihtelee kolmesta kerrasta päivässä kolmeen kertaan viikossa. Sitten hän kertoi nerokkaan keinon helpottaa suoritusta.

Lue myös: 5 outoa WC-istuinta - Toivottavasti tuijotus ei haittaa...

Medlinin mukaan ei ole optimaalista istua vessassa jalat 90 asteen kulmassa, sillä tämä "kuristaa" peräsuolta, jolloin kakan on vaikea navigoida tiukassa mutkassa.

Vaihtoehtoisesti kyykistyminen tai polvien nostaminen jakkaralla voi auttaa löysäämään puristusta, jolloin kakka pääsee vaivattomammin ulos.

Nainen kakalla
Nosta jalkoja WC-pytyllä jakkaran tai muun korokkeen avulla - Kuva: Sevda Ercan / Alamy / AOP

Lue myös: Jättikämmi! Opettaja lähetti vahingossa koulun jokaiselle oppilaalle nakukuviaan

Sophie Medlin kertoi, että tuoreen tutkimuksen mukaan 71 prosenttia ihmisistä koki suolen toiminnan nopeutuneen ja 90 prosenttia ilmoitti, että ponnistelu oli vähentynyt, kun he kokeilivat sitä.

Hän uskoo, että optimaalisen käymäläasennon omaksumisella voi olla suuri merkitys.

artikkelin avainsanat:
niksit Sophie Medlin terveys vessa wc wc-istuin