Findance.com
15:39 - 11.01.2023 / viihde / Findance
Maksullinen ChatGPT Professional tulossa

OpenAI kertoo tekevänsä ChatGPT-chatbotista maksullisen version nimeltä ChatGPT Professional.

ChatGPT Professional tarjoaa käyttäjille samat ominaisuudet kuin alkuperäinen ChatGPT, kuten kyvyn kirjoittaa esseitä, sähköposteja, runoja ja tietokonekoodia, mutta parannelluin ominaisuuksin - esimerkiksi rajattomin viestin, kertoo TechCrunch.

OpenAI on tiedustellut Discord-serverillään hintakysymystä "Millä hinnalla (kuukaudessa) pitäisit ChatGPT:tä niin kalliina, ettet harkitsisi sen ostamista?".

Lue myös: Robotit tulevat ja tekevät työsi? Tutkimuksen mukaan tulevaisuus ei ole näin synkkä

ChatGPT Professional on vielä hetkellä kokeiluvaiheessa, eikä se ole laajalti saatavilla. OpenAI:n odotuslistalle liittyvät voivat kuitenkin tulla valituksi palvelun pilottiohjelmaan.

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen

Vielä ei olla aivan näin pitkällä...
Vielä ei olla aivan näin pitkällä... - Kuva: Findance.com

USKOMATON MENESTYS

Alkuperäinen ChatGPT on ollut uskomattoman menestyksekäs, sillä sillä on yli miljoona käyttäjää, ja se on ollut esillä suurissa tiedotusvälineissä ja sosiaalisen median alustoilla. Se on myös otettu käyttöön joidenkin sijoittajien toimesta, ja Ryan Reynolds otti ChatGPT:n mukaan kirjoittamaan mainoksen matkapuhelinoperaattorilleen Mint Mobilelle.

Lue myös: Microsoftin VALL-E pystyy matkimaan ketä tahansa 3 sekunnin ääninäytteen perusteella

OpenAI:n omistajiin lukeutuvan Microsoftin kerrotaan myös sisällyttävän ChatGPT:n taustalla olevan tekoälyn Office-pakettiinsa ja Bing-hakukoneeseensa. OpenAI:lla on nyt paineita tehdä voittoa ChatGPT:n kaltaisilla tuotteilla ennen Microsoftin huhuttua 10 miljardin dollarin sijoitusta.