Netflix
04:10 - 01.01.2023 / tv-sarjat / Findance
Netflix-sarja Kaleidoscope on jotain aivan uutta: "Tätä on seurattava tarkasti"
Hetkinen vielä... Meillä olis sulle juhannuksen paras Spotify-soittolista, tallenna jo nyt täältä

Netflix tarjoaa tänään erittäin odotetun alkuperäissarjan Kaleidoscope.

Netflix-alkuperäissarjassa seurataan varasryhmää, joka yrittää murtaa murtumattoman holvin ja anastaa valtavan rahasumman. Sarja perustuu löyhästi tositapahtumaan, jossa 70 miljardin dollarin arvosta joukkovelkakirjoja katosi Manhattanin keskustassa Sandy-hurrikaanin aikana.

Kahdeksanjaksoinen sarja kattaa vuosikymmeniä, ja se vie katsojat 24 vuotta ennen ryöstöä ja kuusi kuukautta sen jälkeen. Netflix on päättänyt pitää katsojat varpaillaan ja tarjota jännittävän katselukokemuksen, joten se on päättänyt antaa katsojille mahdollisuuden "henkilökohtaiseen katselujärjestykseen".

Netflix-sarjan pääosissa nähdään Giancarlo Esposito, Tati Gabrielle, Paz Vega, Rosaline Elbay, Jai Courtney, Jordan Mendoza, Rufus Sewell ja Peter Mark Kendall.

Giancarlo Esposito puhui Kaleidoscope-sarjan tarjoamasta ainutlaatuisesta katselukokemuksesta TV Linen haastattelussa ja sanoi:

- Se oli helvetinmoinen show tehdä. Kaleidoscopessa minua kiihotti ajatus siitä, että ryöstö ei ollut vain yksi päivä, yksi ryöstö, ja sitten poliisit yrittävät selvittää sitä, tai ryöstäjät yrittävät päästä karkuun ja saada rahat haltuunsa. Tämä tapahtui pitkän ajan kuluessa, joten tarina kerrotaan ajan kuluessa, ja pääsee näkemään, miten ryöstö vaikutti jokaiseen siihen osallistuneeseen henkilöön.

Esposito jatkoi selittämällä Netflix-sarjan uudenlaista katselukokemusta, jossa jaksot voi katsoa haluamassaan järjestyksessä:

- Mielestäni se antaa katsojille mahdollisuuden olla pois mukavuusalueeltaan. Kun katsomme asioita, meillä on tavallaan käsitys siitä, miten se päättyy, mitä tulee tapahtumaan, joten pidän ajatuksesta, että meidät viedään pois mukavuusalueeltamme, koska uskon, että se antaa meille mahdollisuuden olla tarkkaavaisempia. Tätä on seurattava tarkasti, ja kuvittelen niin tapahtuvan, koska tapahtuu pieniä asioita, joiden ei uskoisi olevan johtolankoja, mutta jotka ovatkin.

Katso Netflix-alkuperäissarjan, Kaleidoscope, traileri alla: