Hulu
10:10 - 28.12.2022 / tv-sarjat / Findance
Disney Plus aloitti uuden kauhutrillerisarjan

Disney Plus aloittaa tänään uuden kauhutrillerisarjan Gannibal.

Yhdysvalloissa japanilaista alkuperäissarjaa esittää Hulu.

Gannibal perustuu Masaaki Ninomiyan kirjoittamaan samannimiseen bestseller-mangasarjaan. Sen on sovittanut tv-sarjaksi Takamasa Oe ja tuottanut Teruhisa Yamamoto, jotka molemmat olivat aiemmin tänä vuonna Oscar-ehdokkaina työstään Ryusuke Hamaguchin Oscar-palkitun Drive My Car -elokuvan parissa.

Kuvitteelliseen japanilaiseen Kugen kylään sijoittuva Gannibal seuraa juuri palkattua poliisia Daigo Agawaa, jota esittää japanilaistähti Yuya Yagira (HOKUSAI, Asakusa Kid). Kun Daigo saapuu kylään, asiat näyttävät sujuvan hyvin, mutta kylän ympärillä alkaa tapahtua outoja tapahtumia, jotka johtavat hänet kauhistuttavaan oivallukseen, että jokin on pahasti pielessä. Joka käänteessä on jännitystä, mutta pystyykö Daigo saamaan syylliset oikeuden eteen ennen kuin on liian myöhäistä?

Gannibalin ohjaa Shinzo Katayama (Siblings on the Cape), ja sen pääosissa nähdään lisäksi Sho Kasamatsu (Tokyo Vice, Love You as the World Ends) ja Riho Yoshioka (Haken Anime!, The Romance Manga Artist).

Tuottaja Teruhisa Yamamoto kertoo sarjasta:

- Gannibal on trilleri, joka saa katsojat haukkomaan henkeään järkytyksestä jokaisen jakson jälkeen. Mutta se on myös inhimillinen tarina, joka pohtii perhearvojen ja kulttuurin välisiä eroja, jotka ensi silmäyksellä näyttävät niin ristiriitaisilta ja ovat kuitenkin niin helposti samaistuttavia. Gannibalin ja muun japanilaisen paikallisen sisällön avulla rakennamme Disneyn rikkaan tarinankerronnan historian varaan ja yhdistämme sen japanilaiseen luovuuteen avataksemme uusia ovia viihteelle kaikille.

Gannibal on suunnattu yli 16-vuotiaille ja se löytyy Disney+:n Star-osiosta.

Katso Gannibal-traileri alla: