Alamy / AOP
14:10 - 22.12.2022 / viihde / Findance
Google Play ottaa käyttöön ostopyynnöt helpompia perheostoksia varten

Google Play helpottaa perheiden ostamista sekä maksullisilla sovelluksilla että sovelluksen sisäisillä ostoksilla ottamalla käyttöön uuden Ostopyynnöt-toiminnon.

Tämän ominaisuuden avulla perheiden johtajat voivat helposti tarkistaa ja hyväksyä alle 13-vuotiaiden (tai maassa sovellettavan ikärajan) lasten suoraan lähettämät ostopyynnöt.

Ostopyynnöt-toiminto on lisäys nykyiseen perheen maksutapaan, jonka avulla perheen johtajat voivat jakaa yhden maksutavan kaikkien perheenjäsenten kanssa.

Ostopyyntöjen avulla perheenjohtajat voivat tarkistaa kaikki sovellusta tai sovelluksen sisäistä ostoa koskevat tärkeät tiedot omalla laitteellaan ennen oston hyväksymistä tai hylkäämistä.

Kun osto on hyväksytty, perhejohtaja voi käyttää omia tallennettuja maksutapojaan, kuten Google Play -lahjakortteja, ostoksen suorittamiseen. Kaikki ostopyynnöillä tehdyt maksutapahtumat tallennetaan tilaushistoriaan. Hän saa myös ilmoituksia näistä ostopyynnöistä reaaliajassa, mutta voi myös tarkastella niitä hyväksymispyyntöjonossa päättääkseen niistä myöhemmin.

Google Playn Purchase Requests -ominaisuus on perheille uusi tapa tehdä ostoksia turvallisesti ja turvallisesti. Se on myös helppo tapa perheenjohtajille seurata lasten ostoksia ja varmistaa, että lapset tekevät vastuullisia päätöksiä.