MTV Oy
12:46 - 12.12.2022 / tv-sarjat / Findance
Putous jatkuu taas - Uusina tähtinä Juuso "Köpi" Kallio, Ushma Olava, Linda Wiklund ja Joonas Kääriäinen

Suosikkiohjelma Putous jatkuu MTV3:n lauantai-illoissa 21. tammikuuta 2023.

15. tuotantokauden ohjaa aiemmin ohjelmassa näyttelijänä nähty Antti Tuomas Heikkinen ja juontajaksi astuu Putouksen taustajoukoissa aiemmin toiminut Niina Lahtinen.

Kauden aikana katsojat pääsevät seuraamaan tuttuun Putous-tyyliin sketsejä, improvisaatiota, musiikkia ja yllätyksiä. Kaudella nähdään sekä vanhoja Putous-konkareita että uusia tähtiä, jotka pukeutuvat sinipaitoihin. Kauden kruunaa 15. sketsihahmokilpailu, jossa esitellään kavalkadi uusia hahmoja ja hokemia.

Vanhoja tuttuja näyttelijöistä ovat Aku Sipola ja Mikko Töyssy. Uusia tähtiä ovat Juuso "Köpi" Kallio, Joonas Kääriäinen, Linda Wiklund ja Ushma Olava.

- Olen erittäin tyytyväinen saamaani castiin, joka koostuu huipputason koomikoista. Niina Lahtisen saaminen juontajaksi on minulle erityisen merkityksellistä, koska olemme tehneet useita tuotantoja yhdessä ja Niina on yksi Suomen arvostetuimmista komedia-alan ammattilaisista. En malta odottaa, kun pääsemme näyttämään kaiken sen, mitä syksyn aikana olemme valmistelleet, ohjaaja Antti Tuomas Heikkinen toteaa.

- Olen työskennellyt Antti Tuomaksen kanssa jo useamman vuoden ajan, ja hän on ehkä paras työkaveri, jonka tiedän. Hän on älykäs, hauska ja loistava ryhmätyöskentelijä. Hän saa aina työryhmän puhaltamaan yhteen hiileen, ja olen innoissani siitä, että saan olla osa tätä kautta. Olen valmis antamaan kaikkeni sen eteen, että tämä kausi olisi menestys, juontaja Niina Lahtinen hehkuttaa.