Netflix
03:40 - 19.11.2022 / elokuvat / Findance
Life in Outer Space - Netflix-dokumentissa pohditaan Maan ulkopuolista elämää

Netflix tarjoaa nyt uuden dokumentin Life in Outer Space.

Tiedeyhteisö on vakuuttunut siitä, että seuraavien vuosikymmenten aikana paljastamme yhden maailmankaikkeuden suurimmista mysteereistä ja löydämme elämää Maan ulkopuolelta. Emme voi vielä tietää, tapahtuuko elämän löytyminen aurinkokunnastamme vai jostain muusta kaukaisesta paikasta maailmankaikkeudessa, mutta on selvää, että seuraava sukupolvi tulee todistamaan löytöä, joka haastaa käsityksemme maailmankaikkeudesta.

Elämää syntyy maapallon äärimmäisissä olosuhteissa. Eliöt voivat selviytyä tulivuoren kraatterien sisällä tai sopeutua Etelämantereen hyytäviin lämpötiloihin. Viimeaikaisten avaruuslentojen ansiosta voimme nyt olla varmoja siitä, että aurinkokunnassa on muitakin asumiskelpoisia planeettoja, joilla on todennäköisesti jo elämää.

On olemassa satoja miljardeja planeettajärjestelmiä, jotka muistuttavat ilmakehältään, kooltaan ja geologiselta koostumukseltaan Maata. Superteleskooppien ja NASAn avaruussatelliitti Keplerin ansiosta tutkimme eksoplaneettoja, joilla elämä on tai on voinut olla mahdollista aiemmin. SETI-instituutti (Search of Extraterrestrial Intelligent Life) seuraa maailmankaikkeutta etsien signaaleja, jotka vahvistavat älyllisen elämän olemassaolon. Vastaus saattaa tulla miltä tahansa salaperäiseltä eksoplaneetalta.

Life in Outer Space - traileri

artikkelin avainsanat:
avaruus Life in Outer Space Netflix