Tapio Auvinen
03:40 - 01.11.2022 / viihde / Findance
Aki Linnanahde jättää Radio Novan aamuohjelman - Jatkossa podcasteja Podimo-palvelussa

Aki Linnanahde lopettaa Radio Novan Aamu -ohjelmassa.

Jatkossa suosittua ääntä voi kuulla podcast-ohjelmassa Podimo-palvelussa.

– Hienoa, että ohjelma on löytänyt yleisönsä myös Podimossa. Podimo tarjoaa minulle mahdollisuuden kehittää sisältöjä ja tuottaa jaksoja merkittävästi enemmän kuin ennen. Unelmani on saada tehdä omaa Talk Show -ohjelmaa vielä kymmenen vuoden päästäkin. Uskaltaisin jopa sanoa, että haaveeni on olla podcast-maailman Arto Nyberg, Aki Linnanahde veistelee.

Podcast-palvelu Podimo lanseerattiin alkusyksystä ja Aki Linnanahteen Talk Show'sta on tullut sen yksi kuunnelluimmista. Lisäksi vuoden 2023 on tulossa vielä toinenkin Linnanahteen podcast.

– Podcastien ja laadukkaiden audiosisältöjen kulutus nousee Suomessa ja maailmalla huimaa vauhtia. Samalla ala on alkanut ammattimaistua. Kuuntelijoiden aika on arvokasta. Jotta voimme tarjota sen vastikkeeksi Suomen kiinnostavimpia ohjelmia, haluamme antaa podcastaajille mahdollisuuksia keskittyä sisältöjensä kehittämiseen täysillä. Akin ohjelmat ovat tästä malliesimerkkejä, ja Aki toimii podcast-ammattilaisena alan suunnannäyttäjänä, toteaa Podimo-palvelun maajohtaja Johannes Saukko.