Mansesteri & Poju
08:56 - 12.08.2022 / musiikki / Findance
Mansesteri ja Poju yhteistyössä: Iskelmä & Chill

Mansesteri ja Poju ovat julkaisseet yhteissinglen Iskelmä & Chill.

Kappaleen on tuottanut mm. Petri Nygårdille, Spektille ja Uniikille sävellyksiä ja sanoituksia tehtaillut tuottaja Mikke Neuvonen.

- Kun Maiki (Mikke Neuvonen) lähetti tän sävellyksen ja kertosäkeen demon meille taannoin, niin oltiin samantien sitä mieltä, että tähän ei voi tehdä kuin hitin. Vaikka se eroaa aika paljonkin meidän omasta tähänastisesta tuotannosta, niin saatiin mun mielestä hyvin yhdistettyä siihen meidän kaikkien omat vahvuudet ja silti pidettyä kasassa humoristinen hyväntuulisuus. Nyt kun on alunperin nuorisot vallotettu, mistä siirrytty juomakansan viihdyttämiseen, niin oli aika luonnollinen steppi seuraavaks tuoda vanhemmallekkin kansalle iloa, Mc Mane Mansesterista pohtii.

- Teimme tästä muutamia eri versioita, ennenkuin se muovautui lopulliseen muotoonsa Helsingin Elements Studiolla vieraillessamme ja kappaletta nauhoittaessamme. Maiki lähetti Pojulle kertosäkeestä demon, ja hän olikin heti jo seuraavana päivänä studiolla meidän kanssa nauhoittelemassa tätä, Mc Mane kertaa.

- Ollaan tähän biisiin todella tyytyväisiä ja pidämme sitä omanlaisenaan uutena tulemisena ja aluevaltauksena. Iskelmä on kuitenkin upea genre ja on suuri kunnia saada siitä lisämaustetta perusräpin ohelle, Mansesteri toteaa yhteen ääneen.

Mansesteri ja Poju ovat tehneet aiemminkin yhteistyötä.

- Pojua ollaan seurattu tosi pitkään ja ollaanhan me Pojun kanssa oltu aiemminkin yhteiskeikoilla mm. Tapparan voitonjuhlissa 2016. Nyt olimme vierailemassa Pojun setissä tämän vuoden Himos Juhannus -festivaaleilla ja heitimme siellä meidän aiemman yhteisjulkaisun Siimat Solmussa sekä ensiesityksenä uuden Iskelmä & Chillin.

- Sen jälkeen Iskelmä & Chill on kuulunut aktiivisesti keikkalistaamme keikoilla ja jengi on ottanut sen todella hyvin ennakkoon vastaan. Todella moni on kysellyt aina jälkeenpäin että "mikä biisi se oli, en löydä sitä mistään". No nyt löytävät!

- Kappale on kunnianosoitus kaikkia iskelmätähtiä, entisiä ja nykyisiä kohtaan, unohtamatta pilkettä silmäkulmassa, sekä kertosäkeen lämminhenkistä "Se on iskelmää ja chill" -koukkua, MC Mane hehkuttaa.

Mansesteri & Poju: Iskelmä & Chill - Spotify


artikkelin avainsanat:
Mansesteri Mikke Neuvonen Poju