YouTube / Marques Brownlee
02:40 - 13.07.2022 / viihde / Findance
Nothing Phone saapui Verkkokauppa.comin valikoimiin

Verkkokauppa.com on lisännyt valikoimaansa hypeä keränneen Nothing Phone (1) -puhelimen ja on näin puhelinoperaattori Elisan ohella ainoa laitteen jälleenmyyjä Suomessa.

Viime vuonna yritys toi markkinoille Nothing Ear (1) -nappikuulokkeet, ja nyt se ottaa kauan odotetun askeleen kohti matkapuhelinmarkkinoiden ravistelua. Uuden puhelimen ennakkotilaukset ovat nyt alkaneet.

Nothing-brändi on OnePlus-yhtiön perustajana kuuluisuuteen nousseen Carl Pei, joka jätti OnePlussan lokakuussa 2020. OnePlus-puhelimet tulivat alun perin tunnetuiksi poikkeuksellisen kilpailukykyisestä hinta-laatusuhteestaan, ja hyväksi havaittu kaava toistuu uusimmassa Nothingissa. Carl Pei tuo nyt markkinoille uuden hiotun ja tehokkaan laitteen, eikä ole yllätys, että Nothing Phone (1):n hinnat alkavat vain 499 eurosta (8/128 Gt).

- Yhdistämällä voimamme johtavien operaattoreiden ja jälleenmyyjien kanssa odotamme innolla, että voimme ravistella älypuhelinmarkkinoita yhdessä. Emme malta odottaa, että saamme esitellä Nothing Phone (1):n maailmalle, kommentoi Nothingin perustaja ja toimitusjohtaja Carl Pei.


Nopea, sujuva ja yksilöllinen käyttökokemus kierrätetyssä alumiinirungossa

Nothing-älypuhelimessa on Nothing OS -ohjelmisto, joka perustuu Android-käyttöjärjestelmään ja sisältää Googlen palvelut. Laite integroituu ohjelmistoon räätälöityjen fonttien, värien, graafisten elementtien ja äänien avulla. Puhelimessa on myös langaton lataus ja Qualcomm Snapdragon -piirisarja. Puhelimen erottaa kilpailijoistaan kuitenkin sen mielenkiintoinen muotoilu.

- Nothing Phone (1) on erittäin tervetullut uusi ja raikas tuulahdus hieman yksitoikkoisessa Android-puhelinten valikoimassa. Puhelin erottuu poikkeuksellisen muotoilunsa ansiosta, sillä sen läpinäkyvä takakuori herättää huomiota ja antaa puhelimelle futuristisen ilmeen. Takakuoreen upotetut LED-valonauhat tarjoavat ainutlaatuisen tavan kiinnittää käyttäjän huomio erilaisiin ilmoituksiin ja saapuviin puheluihin, Verkkokauppa.comin tuotepäällikkö Juha Orava sanoo.


Katso puhelimen esittely alla: