Universal Music
08:40 - 18.03.2022 / musiikki / Findance
Nallekarkit luo Matrix-kohtaukset uusiksi - Mikael Gabriel ja JVG julkaisivat huikaisevan musiikkivideon
Tykkäätkö ysärimusasta? Meillä olis aivan huikea Spotify-soittolista sulle - tallenna täältä

Mikael Gabriel ja JVG ovat julkaisseet yhteissinglen Nallekarkit.

Samalla julkaisuun tuli Karim Sahebin ohjaama musiikkivideo, joka luo uudelleen Matrix-elokuvan kohtauksia. Mikael Gabrielin ja JVG:n lisäksi videolla esiintyvät Sami Uotila ja PastoriPike.

Mikael Gabriel kertoo seuraavasti:

- Mun ja JVG:n pitkään hiotun yhteistyön tulos on vihdoin julkaistu. Nallekarkit on täällä. Ollaan tehty aiemminkin hommia yhdessä ja oli ilo tehdä lisää. Maailmassa on ollut oudot ajat viimeiset pari vuotta ja on ollut itselle tärkeää tehdä tähän hetkeen tällänen fiilistä nostattava ja toivoa antava biisi. Tälläkin kertaa mukaan tuli Karim Saheb, jonka kanssa me käsikirjoitettiin Matrixin legendaarisimmat kohtaukset uusiksi. Matrix on mun sukupolven suurimmista kulttimaineisista leffakokemuksista, kun se aikoinaan tuli. Karimin ohjauksessa biisiin rakentui eeppinen musiikkivideo ja se vaati muutakin kuin hymyilemistä - Karim yllytti mua koko ajan parempaan suoritukseen niin näyttelijänä kuin artistinakin. Olen innoissani, että pääsette kuulemaan ja näkemään tämän kokonaisuuden!

Musiikkivideon ohjannut Karim Saheb kertoo:

- Musiikkivideoiden tekeminen on mulle intohimo. Jos kemia ja ideat artistin kanssa kohtaa niin syntyy teos. Tämän projektin alussa meillä oli alustavia tutkintalinjoja, mutta yhtäkkiä salama iski taivaalta ja osui Mikaeliin - siis kuvainnollisesti - ja sitä kautta myös muhun. Lyhyen taksimatkan aikana Mikael stormasi mulle ideoita lempielokuvastaan inspiroituneena. Se ajatuksenjuoksu oli pysäyttämätöntä. En tiedä olenko ennen edes todistanut vastaavaa. Aistin, että edessä oli jonkinlainen matka. Nyt me ollaan saavuttu määränpäähän ja kasassa on meidän näköinen mahdoton teos, joka saa mut havahtumaan siihen, kuinka erityinen matka tämä oikein oli. Sain jälleen kerran tehdä taikoja tekijän kanssa, jolla on tarttuvaa paloa tehdä jotain unohtumatonta.


Mikael Gabriel feat. JVG - Nallekarkit - SpotifyMikael Gabriel feat. JVG - Nallekarkit - musiikkivideo