Mattel
11:54 - 17.11.2021 / viihde / Findance
Uskomatonta? He-Man ja Kummituslinna-lautapeli ovat joulun 2021 -hittilahjoja, uskoo Verkkokauppa.com

Kuten viime aikoina kauppojen leluosastoilla käyneet ovat huomanneet, He-Man ja Masters of The Universe -figuurit ovat tehneet paluun.

Lelukauppiaat uskovat vahvasti, että 80-luvulla "He-Man-ukoilla" leikkineet ostavat nyt figuureita lapsilleen. Näin povaa myös Verkkokauppa.com.

- Leluja myydään nyt lapsille aikuisten kautta. Kasarin muksut ostavat omille lapsilleen He-Manin ja ysäriläiset innostuvat taas Bratzeista. Joulun hittileluista esimerkiksi Masters of the Universe -linna ja Ghost Castle -lautapeli on tehty nostalgisesti mahdollisimman samanlaisiksi kuin ne olivat 80-luvulla, Verkkokauppa.comin lelujen tuotepäällikkö Essi Tyson-Fyhri uskoo.

Ghost Castle -lautapeli on Kummituslinna-lautapelin uusi tuleminen.


Sosiaalinen media vaikuttaa tätä nykyä myös lelumarkkinoihin. Verkkokauppa.comin lelujen valikoimapäällikkö Laura Haagman otaksuu, että TikTokissa esilletuodut lelut kuten FlipFlop-mielialamustekala ja kuplamuovin poksauttelua mallintavat Pop It -tuotteet vetoavat.

- Leluilta haetaan toisaalta tänä jouluna myös korkeaa leikkiarvoa eli yksityiskohtia ja runsautta monenmoisia leikkejä varten. Disney Princess -linna mukailee monipuolisesti elokuvien prinsessalinnoja ja innostaa monenlaisiin prinsessaleikkeihin. Samaten esimerkiksi Hot Wheels -parkkitalosta löytyy kaikenlaista, mm. autoja hotkiva dinosaurus, Haagman kertoo.