Elisa Viihde
14:05 - 05.11.2021 / tv-sarjat / Findance
Kotimainen Makkari-sarja kovassa joukossa - kilpailee yhdessä Rahapaja- ja Squid Game -sarjojen kanssa C21 Drama Awards -finaalissa

Elisa Viihde Viaplay -alkuperäissarja Makkari on mukana C21 Drama Awards -kilpailun finaalissa.

Solar Republicin tuottama sarja osallistuu Best Newform Drama Series -kategoriassa, jossa haetaan parasta uutta draamaformaattia. Kansainväliseltä nimeltään Makkari on Pillowtalk.

- Makkarin formaattia lähdettiin miettimään alunperinkin kansainväliseksi. Tuntuu hienolta, että sarja kilpailee Lontoossa todella ansioituneiden draamojen joukossa, Solar Republicin tuottaja Samuli Norhomaa kommentoi.

- Kirjoitin Makkarin niin universaaliksi, hauskaksi ja koskettavaksi kuin osasin. On upeaa, että sen tematiikka ja uudenlainen muoto puhuttelevat myös muualla, Makkarin käsikirjoittaja Jemina Jokisalo iloitsee.

Gaalassa finalisteina ovat mm. Netflix-hittisarja Squid Game ja Rahapaja. Makkarin kanssa samassa kategoriassa kilpailee myös Viaplayn norjalaissarja Delete Me

Voittajat valitaan 2. joulukuuta 2021 Lontoossa.


Makkari

Sarjan ensimmäinen tuotantokausi on katsottavissa Elisa Viihde Viaplayssa.

Erillisistä jaksoista ja hahmoista koostuvaa Petri Kotwican ohjaamaa sarjaa tähdittävät mm. Peter Franzén, Krista Kosonen, Mikko Leppilampi, Tommi Korpela, Pihla Maalismaa ja Heli Sutela.

Jokainen jakso sijoittuu aina eri makuuhuoneeseen. Itsenäisistä jaksoista huolimatta sarjasta voi bongata myös yhteyksiä hahmojen välille.


Makkari-traileri