Nelonen Media
09:10 - 04.11.2021 / viihde / Findance
Tuomas Enbuske aloitti Hullun paperit -podcastin kakkoskauden - vieraaksi tulossa mm. Päivi Räsänen

Tuomas Enbuske on aloittanut podcast-sarjansa, Hullun paperit, toisen tuotantokauden.

Kauden ensimmäisessä jaksossa vierailee Martina Aitolehti, joka avautuu ex-miehensä Stefan Thermanin ja entisen ystävänsä Sofia Belórfin suhteesta.

- Koin joskus olevani hänen kaveri, oon mä hänen kaasokin joskus ollut. Ihminen, jolle on avautunut omista parisuhdeasioista ja yhtäkkiä hän onkin siinä. Kyllä se oli jotenkin semmoinen, että mitä hittoo... Miten sä pystyt, missä on moraali?, Aitolehti tuumii Enbuskelle.

Tulevissa jaksoissa vierailee mm. Päivi Räsänen, jonka kanssa puhutaan synneistä. Enbuske tulee haastattelemaan myös huumediileriä ja addiktia.


- Viime kaudella haastattelin tyyppejä, joita pidetään "hulluina", ja olin todella yllättynyt siitä, että podcastit olivat aivan sairaan kuunneltuja. Syksyn hullun papereissa aion olla itse vielä suorempi, koska miksi muuten tehkin näitä ohjelmia, ellen ole rehellinen. Tällä kaudella vieraana ei ole kylähulluja, vaan ristiriitaisia ja mielenkiintoisia ihmisiä, jotka kertovat asioita, mitä eivät ikinä ole muualla sanoneet. Uskon, että moni yllättyy. Ja anteeksi isä ja äiti, Enbuskee kuvailee tulevaa.

Hullun paperit sekä toinen podcast-sarja Enbusken miljonäärit ovat kuunneltavissa Suplassa. Hullun papereista on nyt julkaistu ensimmäinen jakso ja uusi jakso on luvassa aina keskiviikkoisin.