Spacetalk
00:10 - 29.10.2021 / viihde / Findance
Monipuolinen lasten älykello - Elisa tuo Spacetalk Adventurer -älykellon Suomeen

Mitä tapahtuu, kun isä kohtaa lapsensa Lilli-opettajan humalassa baarissa? Klikkaa Spotifyyn!

Elisa ottaa valikoimaansa lapsille suunnatun Spacetalk Adventurer -älykellon, jonka takana on australialainen teknologiayritys Spacetalk.

– Spacetalkin kanssa toteutettu yhteistyö tuo erinomaisen lisän arjen hyvinvointia ja turvallisuutta edistävään valikoimaamme. Kokonaisratkaisulla pystymme tarjoamaan perheille mielenrauhaa lasten digitaalisuuteen tutustumisessa. Arkea helpottavat, luotettavat digitaaliset ratkaisut ovat Elisan toiminnan ydintä, ja yhteistyössä Spacetalkin kanssa autamme perheitä pitämään yhteyttä yhä helpommin ja turvallisemmin. Tulevaisuudessa laajennamme yhteistyötä myös muihin ratkaisuihin, sanoo Olli-Pekka Nokkonen, Elisan liiketoimintajohtaja.

Palvelulle on Elisalla muotoiltu liittymätuotteistus, jonka avulla kaikkia laitteen ominaisuuksia voi käyttää yhdellä kuukausimaksulla. Jotta käyttöönotto olisi mahdollisimman helppoa, jokainen laite on valmiiksi varustettu tarvittavalla SIM-kortilla. Älykellossa on 4G-yhteys ja -puhelin, sekä GPS-paikannin, kaikki samassa paketissa.


Turvallisuutta ja helpotusta yhteydenpitoon

Puhelut, viestit ja GPS-tekniikka pitävät lapsen yhteydessä hänelle tärkeimpiin ihmisiin. Turvallisten kontaktien luettelon avulla vanhemmat ja huoltajat voivat varmistua, että laitteella on vain tarvittavat yhteystiedot. Jos lapsi on avun tarpeessa, hän voi SOS-hälytyspainikkeella lähettää hälytyksen tarkasta sijainnistaan. Huoltajien mielenrauhaa lisää myös se, että he voivat hallita laitetta Spacetalk-sovelluksen kautta.

- Olemme innoissamme yhteistyöstä Elisan kanssa, ja lasten älykellojemme tuomisesta suomalaisten perheiden saataville. Lasten turvallisuus ja hyvinvointi ovat aina olleet ensisijaiset painopisteemme. Olemme iloisia siitä, että Elisan asiakkaat voivat nyt nauttia Spacetalk-kokemuksesta huoltajille tarkoitetun mobiilisovelluksemme ja innovatiivisten lapsille tarkoitettujen laitteiden avulla, joiden myötä perheet voivat turvallisesti pitää yhteyttä, sanoo Spacetalkin toimitusjohtaja Mark Fortunatow.

Älykellon voi asettaa lukujärjestyksen mukaan ajastettuun koulu-tilaan, jolloin kellon ominaisuudet eivät ole lapsen käytössä eikä oppiminen häiriinny kesken koulupäivän. Sovelluksen avulla vanhemmat ja huoltajat voivat hallita, ketkä saavat lapseen yhteyden puhelimitse tai viestittämällä, ja näkevät milloin tahansa, missä lapsi liikkuu. Kello mittaa lapsen sykettä koko päivän ajan, ja askelmittari kannustaa häntä pysymään aktiivisena. Kellosta voi myös muun muassa katsoa sääennusteen.

Spacetalk Adventurer -älykellon myynti aloitetaan Elisan myymälöissä ja verkkokaupassa viikolla 44.

Uusi suomipop-biisi tarinoi, mitä tapahtuu, kun isä kohtaa lapsensa Lilli-opettajan humalassa baarissa? Klikkaa Spotifyyn!