Ismo Pekkarinen / AOP
11:40 - 26.10.2021 / tv-sarjat / Findance
HBO Max aloitti Suomessa kovilla tarjoushinnoilla - scifi-leffa Dune saapuu katsottavaksi jo ensi viikolla

HBO Nordicin korvaava suoratoistopalvelu HBO Max on aloittanut Suomessa.

Suoratoistopalvelu kokoaa samaan paikkaan Max Original -alkuperäissarjat sekä uutuuksia ja klassikoista Warner Brosilta, HBO:lta, DC:ltä ja Cartoon Networkilta.

Lanseerauksen kunniaksi uudet asiakkaat saavat ennen marraskuun loppua pysyvän 50 prosentin alennuksen kuukausitilauksestaan niin kauan kuin jatkavat tilaustaan*. Kaikilla asiakkailla on myös mahdollisuus hyödyntää uusi vuositilaus, jonka tilaamalla saa 12 katselukuukautta kahdeksan hinnalla. Uuden hinnoittelun tavoitteena on tuoda Warner Brosin, HBO:n, DC:n ja Cartoon Networkin laatuviihde sekä Max Originals -alkuperäissarjat laajan yleisön saataville.

- HBO Max on nyt julkaistu Suomen lisäksi viidessä eri Euroopan maassa, ja vuoden 2022 aikana maita on odotettavissa 21 lisää, iloitsee HBO Maxin EMEA-alueen johtaja Christina Sulebakk.

- Sen lisäksi, että kokoamme samaan palveluun laadukkaimman viihteen, elokuvat, lastenohjelmat ja alkuperäissarjat, tarjoamme asiakkaillemme myös lyömättömän hinta-laatusuhteen. Ainutkertainen kampanjahinta ja uusi vuositilausmalli tekevät suosikkisisällöistä nauttimisen asiakkaillemme helpommaksi kuin koskaan aikaisemmin.


Odotettuja uutuussarjoja ja suosikkielokuvia

Suomen HBO Maxille on tulossa useita Max Original -uutuuksia, jotka saavat ensi-iltansa vielä ennen joulua: Gossip Girl -suosikkisarjan uusi versio, And Just Like That... -nimeä kantava Sinkkuelämää-uutuus ja Mindy Kalingin uutuuskomedia The Sex Lives of College Girls. Tuleviin eurooppalaistuotantoihin lukeutuvat palkittu tanskalaisdraama Kamikaze, Krista Kososen tähdittämän norjalaishitti Beforeignersin toinen tuotantokausi sekä espanjalaissarjat Venga Juan ja Dafne and the Rest.

Heti HBO Maxin julkaisupäivänä Suomen palveluun saapuvat katsottavaksi muun muassa odotetut elokuvat Reminiscence, The Conjuring: The Devil Made Me Do It, Godzilla vs. Kong ja Mortal Kombat. Warner Brosin elokuvat saapuvat jatkossa HBO Maxille vain 45 päivää elokuvateatteriensi-iltansa jälkeen. Tuore scifi-elokuva Dune saapuu katsottavaksi 1. marraskuuta.

HBO Max tulee olemaan saatavilla johtavilla laitteilla ja alustoilla, kuten älytelevisioilla (Samsung, LG ja Android TV), suoratoistolaitteilla (Apple TV 4K ja Google Chromecast), pelikonsoleilla (PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One ja Xbox Series X|S), mobiililaitteilla ja tablettitietokoneilla (iPhone, iPad, iPod Touch ja Android) sekä verkossa osoitteessa www.HBOMax.com. HBO Max tulee olemaan saatavilla myös valikoitujen jakelukumppaneiden kautta. Tilausmaksun voi tehdä johtavien maksupalveluntarjoajien (VISA, Mastercard tai PayPal) kautta tai sovelluksen sisäisenä ostona (Applen App Store tai Google Play Store).

HBO Max antaa mahdollisuuden luoda viisi eri käyttäjäprofiilia ja mahdollisuuden katsoa kolmelta eri laitteelta samanaikaisesti. Osa ohjelmista on saatavissa 4K-laatuisina, 5.1-äänenlaadulla ja Dolby Atmos -tekniikalla.


HBO Maxin kuukausitilaus ja erikoistarjoukset Suomessa:

Kuukausihinta: 8,99 €

Erikoistarjouksen kuukausihinta: 4,49 €
Erikoistarjouksen alennus: 50 %

Vuositilauksen hinta: 69,99 €
Vuositilauksen alennus: yli 30 %

*50 prosentin alennus on voimassa vain uusille asiakkaille, jotka rekisteröityvät joko suoraan osoitteessa www.hbomax.com, Android-laitteiden kohdalla Google Play Storen kautta tai yhteistyökumppaneista LG:n, Xboxin tai PlayStationin kautta. Kampanja on voimassa 26.10.–30.11.2021.