Sweepbank
09:10 - 24.10.2021 / viihde / Findance
Mobiilipankki SweepBank kasvattanut asiakasmääräänsä merkittävästi

SweepBank valtaa parhaillaan pankkimarkkinaa ja se on kasvattanut asiakasmääräänsä merkittävästi viimeisen kuukauden aikana.

Sovelluksella on jo yli 20 000 käyttäjää ja uusia asiakkaita kerrotaan tulevan satoja päivässä.

SweepBankin missio on tehdä asiakkaidensa rahankäytöstä fiksua ja helppoa: kaikki pankkipalvelut hoituvat näppärästi yhdellä sovelluksella.

Digitaalinen mobiilipankkipalvelu erottuu muista pankeista kolmella merkittävällä tavalla. Siinä ei ole minkäänlaisia kuukausimaksuja tai piilokuluja. SweepBank erottuu edukseen myös siksi, että se maksaa vuosikorkoa asiakkaidensa käyttötileille ja säästötileille kuukausittain. Käyttäjien rahat siis kasvattavat jatkuvaa korkoa kaikilla SweepBankin tileillä, eivätkä ne loju korottomina niin kuin käyttötileillä yleensä.


Myös nettiostosten tekeminen on SweepBank-palvelussa helppoa, ja kaksivaiheinen tunnistautuminen toimii saumattomasti. Sovelluksesta löytyy sekä Apple Pay että Androidin NFC, jotka sujuvoittavat verkko-ostosten tekemistä. Säästäminen on tehty helpoksi, ja asiakkaan on mahdollista avata itselleen säästötili tai määräaikaistalletustili.

artikkelin avainsanat:
kännykät pankki SweepBank talous