NACON
10:10 - 17.10.2021 / viihde / Findance
NACON Revolution X Pro Controller -peliohjain saapuu Suomeen

Pan Vision tuo Revolution X Pro Controller -peliohjaimen Suomeen PC:lle ja Xbox-pelikonsoleille.

NACON Revolution X Pro Controller on suorituskykyinen, monipuolisesti räätälöitävä ja ergonomisesti muotoiltu langallinen peliohjain. Se on yhteensopiva sekä Xbox X/S- ja Xbox One -pelikonsoleiden että pc-tietokoneiden kanssa. Monipuolisten ominaisuuksiensa ansiosta Revolution X Pro -peliohjain on täydellinen valinta vapautta ja hallittavuutta kaipaavalle pelaajalle.

Täydellisesti käteen istuva peliohjain tuntuu miellyttävältä käyttää. Mukana tulevien kuuden lisäpainon avulla peliohjaimen painotusta voi räätälöidä omaan käsituntumaan sopivaksi. Ohjaimessa on kolmen metrin johto, kaikki tarvittavat painikkeet ja suuntaohjaimet kaikenlaisten pelien pelaamiseen. Lisäksi ohjaimen pohjassa on neljä ohjelmoitavaa pikanäppäintä. Patentoituja Revolution X -suuntaohjaimia voidaan vaihtaa vaikka kesken pelin oman maun mukaan kuperilla tai koverilla kärjillä.

Peliohjaimessa on myös kehittynyt värinätoiminto, joka elävöittää pelaamista käsiin välittyvällä värinäpalautteella. Peliohjaimen kuulokeliitäntä tukee Dolby Atmos for Headphones -äänitekniikkaa, mikä mahdollistaa entistä upeammat ja tarkemmat pelaajaa ympäröivät peliäänet.

Kokonaisuuden viimeistelee monipuolinen ohjelmisto, jolla voidaan säätää ja räätälöidä ohjaimen toimintoja. Myös oikean suuntaohjaimen värivaloa voidaan ohjelmoida sovelluksen avulla. Revolution X -sovellus on yhteensopiva sekä Xbox-pelikonsolien että Windows-tietokoneiden kanssa. Sovellukseen voidaan luoda jopa neljä eri käyttäjäprofiilia, joista jokaiseen voi tehdä omat käyttäjäkohtaiset asetuksensa. Tämän ansiosta sopivan profiilin valitseminen pelikohtaisesti on helppoa ja nopeaa.

Ohjaimen ja sen tarvikkeiden säilyttämistä varten tulee ohjainpaketin mukana kovakantinen kantokotelo, jossa lisäpainot ja suuntaohjaimen vaihtopäät säilyvät siististi ja pysyvät tallessa.


Hinta ja saatavuus

NACON Revolution X Pro Controller tulee saataville lokakuussa 119 euron suositushintaan.