imago sportfotodienst / AOP
16:10 - 13.10.2021 / viihde / Findance
Jari Litmanen: "Teemu Pukki ansaitsee täysin ennätyslukemat!"

Suomi haki hienot kolme pistettä tiistai-iltana Kazakstania vastaan pelatusta MM-karsintaottelusta. Ottelun suurin hetki koettiin 48. minuutilla, kun Teemu Pukki viimeisteli Suomen toisen maalin ja siirtyi samalla Jari Litmasen ohi Suomen kaikkien aikojen maalintekotilastossa.

Tallinnasta ottelun jälkeen tavoitettu Litmanen oli ennen kaikkea iloinen Suomen voitosta, ja onnitteli lämpimästi uutta maalitilaston ykkösmiestä.

- Suuret onnittelut Teemu Pukille saavutuksesta. Hän ansaitsee täysin uuden maaliennätyksen, niin kovaa tahtia maaleja on syntynyt viime vuosina, Litmanen kertoo.

Vaikka ottelu Kazakstania vastaan ei muodostunutkaan ehkä klassikoksi, oli Litmanen tyytyväinen siihen, että panokset MM-karsinnassa säilyvät suurina karsinnan viimeisiin otteluihin saakka.

- Vaisusta alusta huolimatta Kazakstan hoidettiin tyylikkäästi. Nyt pahimmille kilpailijoille Bosnia-Hertzegovinalle ja Ukrainalle pystytään antamaan kivasti lisäpainetta, Jari Litmanen kommentoi.

Jari Litmanen kertoo keskiviikkona 13.10. julkaistavassa Kuninkaan Puhe -podcastissa lisätunnelmiaan Teemu Pukin ennätyksestä ja Suomen otteista kahdessa edellisessä MM-karsintaottelussa. Kuninkaan Puhe on kuunneltavissa Unibet Finlandin kanavalla Spotifyssa, Soundcloudissa, iTunesissa ja muissa podcast-kanavissa.