Bosch
15:10 - 08.10.2021 / viihde / Findance
Bosch tuo markkinoille uuden sukupolven johdottomia pölynimureita, joilla on "rajaton käyttöaika"

Bosch Unlimited Serie 8 on uusin lisäys Boschin johdottomiin pölynimureihin, joiden tarkoituksena on tehdä siivous helpoksi uhraamatta tehoa tai käyttöaikaa. Boschin innovatiivisen teknologian avulla akku, moottori ja suutin on integroitu tehokkaaksi järjestelmäksi, joka puhdistaa kodin tehokkaasti ja takaa mahdollisimman vähäisen työn parhaan mahdollisen tuloksen saavuttamiseksi.

Enemmän tehoa – vähemmän sotkua

- Asutpa sitten pienessä asunnossa tai suuressa talossa, Unlimited huolehtii imuroinnista kodin kaikissa osissa säästämättä suorituskyvystä ja käyttöajasta. Ajattele, kuinka helppoa on siivota jopa 180 neliömetriä kerralla! Pölynimurissa on myös useita uusia joustavia lisävarusteita, joiden avulla on helppo päästä vaikeasti saavutettaviin tiloihin, kuten sohvatyynyjen taakse ja autonistuimien väliin. Ja miksi et ottaisi Unlimitedia mukaasi veneeseen tai mökille, jos haluat raikkaat tilat minimaalisella siivousajalla, sanoo Jimmie Undin, Boschin Pohjoismaiden Home Care -osaston tuotehallintojohtaja.

Uudessa Unlimited 8 -imurissa käytetään Boschin uusin moottoriteknologiaa, ja siinä on kolme eri tilaa, jotka mukauttavat imutehon nopeasti tarpeen mukaan. Kun uutta Unlimited 8 -imuria käytetään Eco-tilassa, sen käyttöaika on pidempi kuin toisen pikalaturin akun latausaika, mikä antaa rajattoman käyttöajan ilman keskeytyksiä. Automaattitilassa älykäs teknologia muodostaa yhteyden suoraan suuttimeen säätääkseen imutehon ja suorituskyvyn lattiatyypin mukaan. Turbo-tila pidentää maksimaalista tehoa optimaalisen siivoustuloksen saavuttamiseksi.

Johdotonta pölynimuria on helppo käyttää yhdellä kädellä, ja Boschin monitoimisuuttimessa on 180 asteen kierto, joka helpottaa tavallisesti vaikeasti saavutettavien pintojen siivoamista. Pölynimurin voi käynnistää suoraan ergonomisesta kahvasta ja myös imutehoa on helppo säätää yhdellä kädellä. Käytä pelkkää varsipölynimuria imemään nopeasti muruset pöydältä, tai yhdistä siihen joitain monipuolisia lisävarusteita hyödyntääksesi Unlimited 8:n maksimaalista joustavuutta kodin eri pintoihin ja tarpeisiin.


Käyttöaikaa voi pidentää vaihdettavalla akulla

Pölynimurilla on rajoittamaton käyttöaika vaihdettavan Bosch 4,0 Ah Power for All -akun ansiosta ja 33 % parempi akkukapasiteetti tehokkaaseen imurointiin. Suursiivousta varten pikalaturi on kätevä ja lataa akun jopa 10 kertaa nopeammin kuin perinteisessä johdottomassa pölynimurissa. Power for ALL -järjestelmää käytetään myös vihreän tuotemalliston tuotteissa ja tästä syystä on mahdollista käyttää pölynimurissa samoja akkuja kuin kaikissa Bosch Home & Garden -sarjan työkaluissa.

Uusi Unlimited 8 on saatavilla kaupoissa syyskuusta 2021 alkaen. Suositushinta alkaen EUR 599.