Janne Ruokonen
10:10 - 06.08.2021 / musiikki / Findance
Heikki Kuula julkaisi uuden soolobiisin Mikä elämä - mukana myös Nelli Milan
Hetkinen vielä... Meillä olis sulle juhannuksen paras Spotify-soittolista, tallenna jo nyt täältä

Teflon Brothers -yhtyeestäkin tuttu Heikki Kuula on julkaissut uutta soolomateriaalia.

Mikä elämä? -singlellä vierailee laulaja-lauluntekijä Nelli Milan. Heikki Kuula työstää parhaillaan seuraavaa pitkäsoittoaan, jolla aikaisemmasta materiaalista tutut rock-soundit päivittyvät kohti modernia poppia.

Mikä elämä? -singlestä artisti kertoo seuraavaa:

“Biisin tuottanut Juho Raja sävelsi sinertävän sydäntä särkevän postkoronaslovarin, johon oli kunnia tiputtaa baarsseja. Biisi kertoo eksän tapaamisesta sattumalta ja kuinka kertoja ei ole vieläkään päässyt eron yli vaikka virallinen suruaika on jo loppunut. Erossa aina toinen ottaa homman keveämmin, ja silloin toisesta tuntuu epäreilulta. Diggaan Draken erobiisejä, ja niiden fiilis varmasti kuuluu biisissä.”


Heikki Kuula on helsinkiläinen räppäri, tuottaja ja graafikko. Hän aloitti uransa 2000-luvun alkupuolella ja on julkaissut tähän mennessä kahdeksan sooloalbumia. Kuulan tunnetuimpia kappaleita ovat singlelistojen kärkisijoille nousseet hitit Suomalainen mies, Bae ja Rataraato. Soolouransa lisäksi mies on osa supersuosittua Teflon Brothers -yhtyettä yhdessä Pyhimyksen ja Volin kanssa.