Lidl
14:10 - 22.06.2021 / viihde / Findance
Lidl pidentää aukioloaikojaan juhannusviikolla

Lidl pidentää myymälöidensä aukioloaikoja juhannusviikolla keskiviikkona ja torstaina, jolloin suurin osa myymälöistä palvelee iltakymmeneen saakka.

Lidl laajensi aukioloaikojaan keväällä 2021 suurimmissa kaupungeissa ja taajamissa. Juhannusviikolla myymälät palvelevat kuitenkin pidennetysti iltakymmeneen.

- Suomalaiset viettävät innokkaasti juhannusta ja monet aloittavat lomansa juhannuksesta. Pidemmät aukioloajat keskiviikkona ja torstaina helpottavat asiakkaiden juhannukseen ja mahdolliseen tulevaan lomaan valmistautumista, myynnin osastopäällikkö Petteri Nystén kertoo.

Juhannusaattona 25.6. Lidl-myymälät palvelevat pääsääntöisesti klo 7–18 tai klo 7–19, joitain poikkeuksia lukuunottamatta. Juhannuspäivänä 26.6. yli 100 Lidl-myymälää isoissa kaupungeissa ja mökkipaikkakunnilla pitää ovensa auki vaihtelevin aukioloajoin klo 9 – 20 välillä. Lidlien tarkat, paikkakuntakohtaiset aukioloajat voi käydä tarkistamassa verkkosivulta www.lidl.fi/aukiolot tai Lidl Plus -mobiilisovelluksesta. Sunnuntaina 27.6. myymälät palvelevat normaalisti.


Juhannus vietetään ulkona syöden

Suomalaisille juhannus on lähes yhtä tärkeä juhla kuin joulu. Juhannusta vietetään usein isommalla porukalla ja yhdessä nautittava ruoka suunnitellaan hyvissä ajoin etukäteen. Ruokakaupasta ostetaan yleensä etukäteen hyvin säilyviä elintarvikkeita ja juomia. Kertaostokset ovat juhannuksena suurempia kuin muuna aikana.

- Asiakkaat osaavat hyvin varautua juhannukseen ja ostoksia tehdään pitkin viikkoa. Loppuviikosta ostetaan tuoreet ja kylmäsäilytystä vaativat tuotteet. Ostoskärryyn sujahtavat silloin grillilihat, makkarat, sillit, perunat ja kasvikset, avaa Nystén.

artikkelin avainsanat:
juhannus kesä Lidl ruoka