Alamy / AOP
22:10 - 16.06.2021 / viihde / Findance
Telia tuo 5G:n myös Prepaid-liittymiin

Telia tuo ensimmäisenä operaattorina Suomessa 5G-yhteyden Prepaid-liittymiin. Lisäksi Prepaid-asiakkaat saavat C More -suoratoistopalvelun kahdeksi kuukaudeksi veloituksetta kokeiluun.

Telian 5G-verkon piirissä on 2,4 miljoonaa suomalaista ja verkon rakentaminen etenee kovaa vauhtia. Tästä päivästä alkaen myös Prepaid-liittymäasiakkaat pääsevät nauttimaan huippunopeista yhteyksistä.

"Nyt on oikea aika siirtyä 5G:n kyytiin! 5G kiinnostaa nyt kovasti sekä laitteissa että liittymissä, ja asiakkaamme ovat toivoneet 5G-nopeuksia myös Prepaid-liittymiin. Toki haluamme tuoda nopeimmat yhteydet kaikkien saataville, sillä 5G-päätelaitteen ja -liittymän avulla asiakas saa verkosta aina parhaan mahdollisen suorituskyvyn irti", kertoo Telia Finlandin mobiili- ja laajakaistaliiketoiminnasta vastaava Mika Husso.

Uudet Prepaid-latauspaketit ovat saatavilla heti. Valikoimassa on nettikäyttöön tarkoitettu Rajaton Netti 5G ja puhelimeen Rajaton 5G XL.


”Prepaid ja 5G-nopeus ovat varsinkin näin kesäaikaan kiinnostava yhdistelmä. Voin vinkata, että Prepaid-netti on esimerkiksi erinomainen vaihtoehto mökille, koska sen voi tilata joustavasti vain niille kuukausille, kun mökillä vietetään aikaa”, Husso jatkaa.

Telian kuukausimaksullisista liittymistä tuttu liittymien ja sisältöjen yhdistelmä toteutuu nyt myös Prepaid-liittymissä. Käynnistyvän kampanjan myötä Prepaid-asiakkaat saavat uusista latauspaketeista C More -suoratoistopalvelun kahdeksi kuukaudeksi maksutta kokeiluun, jonka jälkeen palvelu jatkuu normaalilla hinnalla.

Uusien 5G-pakettien lisäksi myös 4G-paketit säilyvät Prepaid-valikoimassa.