Fisher King
05:10 - 11.06.2021 / tv-sarjat / Findance
Sorjonen-sarjan kuvauspaikkakierrokset johdattavat tv-sarjan ja Lappeenrannan taustoihin - kierroksia on tarjolla pitkin kesää

Lappeenrantaan sijoittuvan ja laajassa kansainvälisessä levityksessä olevan tv-sarja Sorjosen kuvauspaikkakierroksia järjestetään pitkin kesää. Kesäkuussa on tarjolla kolme kierrosta (pe 11.6., to 17.6., ke 30.6.), heinäkuussa neljä (pe 2.7., pe 9.7., to 15.7., pe 23.7.) ja elokuussa kaksi (ke 4.8. ja ke 11.8.).

Kukin tunnin mittainen kierros alkaa klo 16, ja lähtö kuvauspaikkakierrokselle tapahtuu Lappeenrannan Hiekkalinnan matkailuneuvonnan infopisteen edustalta. Kierroksilla saa opastusta suomeksi ja englanniksi. Kuvauspaikkakierroksilla pidetään huolta riittävistä turvaväleistä.

Lappeenrannan matkailu-, markkinointi- ja asiakaspalvelujohtaja Mirka Rahmanin mukaan kierroksilla tutustutaan tv-sarjan ja Lappeenrannan taustoihin.

– Kierroksella tutustutaan suositun sarjan kuvauspaikkoihin sataman ja linnoituksen alueella sekä rajakaupungin rooliin sekä historiaan. Kierros on varmasti mielenkiintoinen niin Sorjosen tv-sarjan katsojille kuin Lappeenrannan historiasta kiinnostuneillekin.

Rahmanin käsikirjoittamien ja tv-sarjan luojan Miikko Oikkosen havainnollistamien kuvauspaikkakierrosten vetäjinä toimivat Lappeenrannan matkailuneuvonnan koulutetut kierrosoppaat, jotka tunnistaa matkailuinfon virallisista vihreistä paidoista.

Ilmoittautumiset kuvauspaikkakierroksille tulee tehdä Lappeenrannan matkailuneuvonnassa (Kauppakeskus IsoKristiina, puh. 05 667 788, lappeenranta@gosaimaa.com). Osallistumismaksu maksetaan joko IsoKristiinassa sijaitsevaan tai Hiekkalinnalla sijaitsevaan matkailuneuvontaan. Hinta on 15 €/henkilö ja yhdelle kierrokselle mahtuu maksimissaan 10 henkilöä.


Sorjosen kuvauspaikkakierrokset kesällä 2021:

Jokainen kierros klo 16–17, lähtö Hiekkalinnan matkailuneuvonnan edustalta.

Kesäkuussa:

Pe 11.6., to 17.6., Ke 30.6.

Heinäkuussa:

Pe 2.7., pe 9.7., to 15.7., pe 23.7.

Elokuussa:

ke 4.8., ja ke 11.8.

artikkelin avainsanat:
Lappeenranta Sorjonen