Mona Salminen / Yle Kuvapalvelu
06:12 - 21.05.2021 / musiikki / Findance
Blind Channel pääsi Euroviisujen finaaliin - semifinaalissa kymmenen parhaan joukossa

Blind Channel on taistellut tiensä Eurovision Song Contestin finaaliin. Toisessa semifinaalissa torstai-iltana esiintynyt violent pop -yhtye sijoittui kymmenen parhaan joukkoon.

Suomen esitys erottui muiden semifinalistien joukosta raivokkaalla energiallaan ja lavashow’llaan, joka on kerännyt kehuja medialta ensimmäisistä harjoituksista alkaen. Blind Channel on harjoitellut esitystä ahkerasti koko kevään.

“Siisti homma”, Blind Channelista tuumataan.

Ylen tuottaja Anssi Autio jatkaa:

“On ollut hienoa seurata lähietäisyydeltä tämän ryhmän määrätietoista etenemistä urallaan UMK21-voiton jälkeen. Euroviisujen suhteen finaaliin pääsy on ollut yksi tavoitteista, ja tämän jälkeen bändin ura jatkuu suuren kansainvälisen levy-yhtiön suojissa juuri allekirjoitetun sopimuksen myötä.”


Euroviisufinaali nähdään suorana tulevana lauantaina klo 22 alkaen Yle TV1:ssä ja Yle Areenassa, ja se selostetaan suomeksi, ruotsiksi ja venäjäksi. Finaalin voi kuunnella myös Radio Suomesta ja Yle X3M:ltä.

Finalistien esiintymisjärjestys julkistetaan torstain ja perjantain välisenä yönä. Semifinaalien pistetaulukko paljastetaan vasta finaalin jälkeen.

artikkelin avainsanat:
Blind Channel euroviisut