Nikotiininuuska.fi
06:10 - 08.05.2021 / viihde / Findance
Nikotiinipussit ovat uusi keino lopettaa tupakointi

Markkinoille on hiljattain tullut uusi tuote, joka auttaa tupakoinnin lopettamisessa: nikotiinipussit, joita myy mm. nikotiininuuska.fi-verkkokauppa.

Nikotiininuuskaa saa tilata täysin laillisesti Suomeen aina 4mg vahvuuksiin saakka. Nikotiininuuska.fin Mikko kertoo seuraavassa asiasta lisää:

Kysymys: Mites teillä on kevät mennyt?

Vastaus: Kiitoksia paljon haastattelupyynnöstä, kevät on mennyt meille hyvin kiireisissä merkeissä, mukavaa huomata että näin moni ihminen haluaa päästä tupakan poltosta eroon, olemme tässä auttamassa enemmän kuin mielellään omien kykyjemme mukaan tarjoamalla tupakattoman vaihtoehdon.

Kysymys: Nikotiinipussien tilaaminen on siis täysin laillista Suomeen?

Vastaus: Kyllä ne ovat täysin laillisia, kunhan nikotiinipitoisuus pysyy alle 4mg/ per pussi. Nikotiininuuska.fi-kaupassamme emme vahvempia tuotteita myykään, joten kaikki tuotteemme ovat täysin laillisia tilata Suomeen.

Kysymys: Kenen valmistamia nikotiinipusseja te myytte?

Vastaus: Meidän kaupassa myytävät nikotiinipussit ovat samojen suuryritysten valmistamia, jotka ovat tunnettuja tupakkamerkkien valmistajia. Esimerkkinä British American Tobacco ja Swedish Match. Suosittelemmekin välttämättän tuntemattomien tehdainen valmistamia merkkejä, ne eivät aina sisällä sitä mitä luvataan.

Kysymys: Millä tavoin nikotiinipusseja voi tilata?

Vastaus: Kaikista nopein ja vaivattomin tapa tilata pusseja on suoraan sivuiltamme. Saat tuotteet suoraan kotiovellesi tyypillisesti 2-4 arkipäivän kuluessa. Sivustolle on tulossa pian myös Klarna-osamaksumahdollisuus, ei kannata hakea lainaa netistä pusseja tilataksesi. Voit maksaa verkkopankkimaksulla, pankkikortilla tai vaikka Mobile Payn avulla, käytössämme on tällä hetkellä luotettava suomalainen Paytrail-maksujärjestelmä.

Kysymys: Miten nikotiinipussit eroavat nuuskasta?

Vastaus: Nuuskan tilaaminen netistä on laitonta, koska ne sisältävät tupakkaa. Lisäksi nuuska sisältää yli 2500 eri yhdistettä, joista suuri osa on haitallisia. Nikotiinipussit eivät sisällä tupakkaa, joten ne ovat huomattavasti vähemmän haitallinen vaihtoehto.

Kysymys: Onko nikotiinipussien tilaamisen suhteen muita rajoituksia?

Vastaus: Kyllä on, maksimimäärä on kolmen kuukauden itsehoito tarvetta vastaava määrä eli 108 purkkia kerralla.

Kysymys: Kenelle nikotiinipussit eivät sovi?

Vastaus: Nikotiinipusseja ei saa tilata alle 18-vuotiaat. Lisäksi nikotiini ei sovi raskaana oleville eikä henkilöille, joilla on jokin muu lääketieteellinen syy olla käyttämättä sitä. Ne eivät ole huvikäyttöön vaan ovat tarkoitettu nimenomaan tupakanpoltosta irti pääsemiseen.

Kysymys: Vielä viimeiset terveiset lukijoille?

Vastaus: Nykyinen maailman tilanne on varmasti monelle hyvin stressaava, nikotiinin käyttäjille tupakan polttaminen on tyypillisesti ollut keino lievittää stressiä, mutta muistakaa kuinka haitallista se on omalle terveydelle, me toivommekin että voisimme olla auttamassa mahdollisimman monta tupakoitsijaa pääsemään irti tästä ikävästä tavasta.

artikkelin avainsanat:
nikotiininuuska nikotiinipussit