Samsung
02:10 - 20.04.2021 / viihde / Findance
Samsung tuo ulkotiloihin sopivan The Terrace -television

Suomalaiset tykkäävät puhua säästä - varsinkin kesäisin, kun yhtenä päivänä aurinko voi paahtaa lähes 30 asteen lämpöä, ja seuraavana päivänä taas vettä saattaa tulla kaatamalla. Samsung Nordicin tuore kysely paljastaa, että seitsemän suomalaista kymmenestä pitää ulkoilua kesäisin erittäin tärkeänä. Samalla 63 prosenttia suomalaisista haluaisi viettää enemmän aikaa ulkona.

Samsung Nordic kysyi viimeisimmässä kyselytutkimuksessaan suomalaisten ajanvietosta ulkona. Lähes kaikki suomalaiset pitävät ajan viettämistä ulkona kesäisin tärkeänä tai erittäin tärkeänä. Mutta vaikka monet pitävät ulkoilua tärkeänä, useimmat myös viettävät kesäaikana yhteensä noin viikon sisällä TV:tä katsellen, vaikka voisivat olla tuolloin ulkona. 6 prosenttia viettää jopa kolmea viikkoa vastaavan ajan sisällä TV:n edessä kesäisin.

– Suomen kesä on voittamaton, joten siitä on tärkeää ottaa kaikki irti. Tästä syystä monet ihmiset tekevätkin nyt ulkona asioita, joita perinteisesti on tehty sisällä. Samsungin uusi The Terrace -televisio ja sen rinnalla lanseerattava soundbar-kaiutin ovat suunniteltu ulkokäyttöön. The Terracen avulla luomme käyttäjille enemmän mahdollisuuksia viettää aikaa ulkona tavalla, joka ei aiemmin ole onnistunut, kertoo Markus Nummisalo, Samsung Suomen TV- ja audiotuotteiden myyntipäällikkö.

Tutkimustulosten mukaan suurin osa toivoo voivansa viettää enemmän aikaa ulkona. Kaikkein eniten ulkoilua kaipaavat 18-49-vuotiaat. Yli 65-vuotiaat taas ovat tyytyväisiä nykyiseen tilanteeseen ja viihtyvät myös sisällä.


Tietoa The Terrace -tuotteista:

The Terrace on Samsungin ensimmäinen ulkotelevisio, jonka rinnalla lanseerattava soundbar-kaiutin tuottaa dynaamista ääntä.

TV tulee saataville 55, 65 ja 75 tuuman kokoluokissa, ja siinä on Samsungin johtava QLED 4K -kuvanlaatu sekä äly-TV-toiminnot.

Sekä The Terrace -televisio että The Terrace -soundbar ovat suojattu vesiroiskeilta ja pölyltä, ja laitteet kestävät lämpötiloja noin -30 ja +50 celsiusasteen välillä.

The Terrace TV (LST7T) ja The Terrace Soundbar (HW-LST70T) myydään erikseen.

The Terrace - suositushinnat alkaen 3 999 €. The Terrace Soundbar – suositushinta 999 €.

artikkelin avainsanat:
Samsung tech televisiot The Terrace