Yle Kuvapalvelu / Anni Huhtala
08:10 - 19.04.2021 / tv-sarjat / Findance
Yle Areena tänään: Muuttopäiväkirjat jatkuu - neljä nuorta paria eri puolilta Suomea muuttaa yhteen

Elämänmakuinen realitysarja Muuttopäiväkirjat saa odotettua jatkoa tänään.

Toinen tuotantokausi julkaistaan Yle Areenassa kokonaisuudessaan ja se nähdään myös Yle TV2:ssa 19.4. alkaen kaksi jaksoa illassa ma–pe klo 20 sekä su 25.4. klo 20.

Sarjassa pääsemme jälleen seuraamaan, kun neljä nuorta paria eri puolilta Suomea muuttaa yhteen. Parit saavat puoleksi vuodeksi käyttöönsä pikkukamerat, joilla he taltioivat kutkuttavalla tavalla oman arkensa iloja ja suruja. 11-osaisessa sarjassa katsojat pääsevät aitiopaikalle parisuhdesopan syövereihin.

Julkisuuden glamourista haaveileva muusikko joutuu raskaana olevan avovaimonsa kanssa tosipaikan eteen, kun raskaudessa ilmenee vakavia ongelmia. Koronaviruspandemia sotkee ylioppilaaksi valmistuvan tytön ja varusmiespalvelusta suorittavan pojan muuton ja pakottaa heidät viikkokausiksi erilleen potemaan riipivää ikävää.

Toisaalla eriluonteinen pariskunta saa maistaa jatkuvaa yhdessäoloa jopa liikaakin, kun rankaksi käyvä etätyö kaataa seinät päälle ja tunnelmat kiristyvät pahemman kerran. Toisen tuki ja turva saman katon alla osoittautuvat myös elintärkeiksi, kun opettajaksi opiskelevan pojan isovanhemmat kuolevat yllättäen ja surun kohtaaminen vaatii paljon käsittelyä.


Huolet ja murheet vaihtuvat kuitenkin sulavasti myös iloiksi, kun onnistumisen tunteet pystytään jakamaan yhdessä. Kaiken alla sykkii syvä kiintymys, joka puolen vuoden yhteiselon aikana joko vankistuu entisestään tai alkaa kuihtua pois.

Trailerin ja ihmisten esittelyt aiemmassa artikkelissa täällä.

artikkelin avainsanat:
Muuttopäiväkirjat Yle Areena Yle TV2