MTV Oy
05:10 - 13.04.2021 / tv-sarjat / Findance
Illallinen äidille jatkuu MTV3:lla - mukana mm. Michael Monroe, Veronica Verho ja Annimari Korte

Illallinen äidille -sarja palaa MTV3-kanavalle ja mtv-palveluun toisen tuotantokauden merkeissä tiistaina 11.5. klo 20.

Illallinen äidille -kauden avausjaksossa tavataan Michael Monroe, joka luo illallisen äidilleen Marjatalle. Äidin mustikkapiirakkaa on tuotu rokkarille Lontooseen asti, ja jälkkäriksi on piirakkaa nytkin saatava!

Illallinen äidille on ohjelma, jossa kymmenen tunnettua henkilöä valmistaa herkullisen kolmen ruokalajin illallisen omalle äidilleen yhdessä huippukokki Kape Aihisen kanssa. Jaksoissa kokattavat ruokalajit koostuvat päähenkilön lapsuuden ja nuoruuden maistuvimmista muistoista. Tarjoiltava illallinen on kunnianosoitus äidin kokkaustaidoille, ja Kape Aihisen haasteena on saada lisättyä oma twistinsä annoksiin.

Kunkin jakson aluksi suunnitellaan illallinen yhdessä Kapen kanssa. Suunnittelun ja ruokatarvikkeiden hankkimisen jälkeen kokataan päähenkilölle tärkeässä paikassa, jossa lapsuusmuistot heräävät uudestaan eloon. Annosten valmistuttua illan kunniavieras, äiti, kutsutaan valmiiseen pöytään. Illallisen aikana kuullaan yhteisiä muistoja ja maistellaan annoksia, jotka herättävät lämpimiä tunteita menneisyydestä. Aterian ja jutustelun päätteeksi päähenkilö lukee koskettavan kirjeen, jossa hän vielä kerran kiittää äitiä kaikesta.

"Vaikka olenkin tällainen erikoistapaus, olet täydellinen äiti minulle." - Mike Monroe kirjeessään.

"Olet opettanut minulle sen, miten rakastaa ja sen, miten sen saa sanottua ääneen. Kiitos." Veronica Verho kirjeessään.


Ohjelma takaa katsojalle liikuttavia hetkiä, maistuvia uusia reseptejä, rentoa kokkausta sekä varmasti uusia puolia tunnetuista henkilöistä!

Illallinen äidille on suomalainen formaatti, joka on myyty myös maailmalle: Belgiaan, Espanjaan, Latviaan ja Uruguayhin.

Toisessa jaksossa muun muassa posselaisena ja radiojuontajana tunnettu Veronica Verho pyytää Kape Aihiselta apua Anneli-äitinsä yllättämisessä. Kaksikon touhut eivät jätä kylmäksi liekityksen hipoessa katonrajaa! Kolmannessa jaksossa puolestaan luvassa on terveellistä ja maistuvaa, kun Martina Aitolehti valmistaa Kape Aihisen kanssa Anne-äidilleen ikimuistoisen illallisen.

Kolmannessa jaksossa on Martina Aitolehden vuoro kiittää äitiään Annea illallisen merkeissä.

Kausi jatkuu Emil Hallbergin, Annimari Korteen, Jaakko Parkkalin, Sara Chafakin, Joanna Kuvajan, Tommi Evilän ja Ville Husson illallisten myötä.

MTV3-kanavan ohjelmistossa nähdään tiistaisin kevään ja kesän mittaan MM-jääkiekkoa, vaaliohjelmistoa sekä Suomi Areenan ohjelmistoa, jotka vaikuttavat Illallinen äidille -sarjan esitysaikoihin. Ensimmäiset kaksi jaksoa nähdään peräkkäisinä tiistaina, 11. ja 18.5. Kolmas jakso nähdään pienen tauon jälkeen 15.6.

Katso esimakua alla: