MTV Oy
18:10 - 27.03.2021 / tv-sarjat / Findance
Joonas Nordman Show jatkuu tänään MTV3:lla: vieraina Jukka Lindström, Marja Hintikka ja Putous-voittaja Dennis Nylund

Joonas Nordman Show starttaa MTV3-kanavalla tänään klo 21 alkaen. Viihteellinen ohjelma ammentaa aiheitaan kuluneen viikon suurimmista puheenaiheista ja ilmiöistä.

"Odotan suurella innolla Joonas Nordman Show'n toista tuotantokautta, sillä ensimmäinen kausi osoitti, että tämänkaltaiselle viihteelliselle keskusteluohjelmalle on tilausta. Jatkossakin laitamme viikon puheenaiheet hykerryttävään pakettiin sekä kohtaamme kiinnostavia ihmisiä uusista ja yllättävistäkin näkökulmista. Leikkejä ja pelejä unohtamatta! Katja Lapin loistava bändi jatkaa mukana, ja toivottavasti myös kaikki viime keväänä ohjelman löytäneet katsojat", Joonas Nordman kertoo.

"Aina on jotain uuttakin luvassa, mutta toimivaa kokonaisuutta emme ole muuttamassa. Koronaa tai ei, kaikki me tarvitsemme ajatuksella tehtyä tv-viihdettä, ja sitä lupaa myös Joonas Nordman Show'n toinen kausi", hän jatkaa.

Sohvalle keskustelemaan, pelaamaan ja tanssimaan saapuvat ensimmäisessä jaksossa toimittaja-koomikko Jukka Lindström, juontaja Marja Hintikka sekä Putous-sketsihahmokilpailun voittanut Dennis Nylund.

Tuleviin jaksoihin vieraiksi ovat lupautuneet mm. pääministeri Sanna Marin, näyttelijä Kuura Rossi, kirjailija Tuomas Kyrö sekä koomikot Ismo Leikola ja Krisse Salminen.