Yle Kuvapalvelu / Johanna Kannasmaa
06:10 - 26.03.2021 / tv-sarjat / Findance
Yle Areena tänään: uusi kotimainen sarja Pala sydämestä alkaa - pääosissa Lotta Lehtikari ja Niina Koponen

Yle Areena aloittaa tänään uuden kotimaisen draamasarjan Pala sydämestä. Yle TV1 aloittaa sarjan esittämisen sunnuntaina.

Kahdeksanosainen draama lastensuojelutyön tekijöistä ja työn vaikutuksista tekijöidensä elämään.

Sarjan pääosissa työparina nähdään Lotta Lehtikari (Rita) ja Niina Koponen (Laura). Yhdessä he ratkovat vaikeissa olosuhteissa elävien lasten ongelmia. Työn intensiivisyys tulee kokemattomalle Ninalle yllätyksenä. Pitkän linjan ammattilainen Rita on jo uhrannut yksityiselämänsä työlle, ja piinaava syyllisyys kadonneen lapsen tapauksesta vain lisää taakkaa.

Rita (Lotta Lehtikari) palaa takaisin työhönsä lastensuojeluun oltuaan hyllyttettynä poliisitutkinnan ajan. Kuusivuotias Elli on kadoksissa, ja Ritaa syytetään tilanteesta. Ritan tilalle palkattu yksikön uusi johtaja Jyrki (Martin Bahne) on tuonut tullessaan uudet systemaattiset työtavat ja toivoo Ritan eroavan virastaan. Rita saa työparikseen vastavalmistuneen ja hyvistä lähtökohdista ponnistavan Lauran (Niina Koponen), jolla ei ole kokemusta lastensuojelutyön todellisuudesta. Yhdessä heistä tulee kaksikko, jonka toiminnassa työn ja yksityiselämän rajat alkavat hämärtyä. Työ alkaa viedä Lauralta yöunet, eikä Rita pääse pakoon painajaisiaan vaan jatkaa sitkeästi myös kadonneen Ellin etsintää.

Lue lisää sarjasta aiemmassa artikkelissa täällä.

Katso traileri alla:

Junttiräp ansaitsee oman Spotify-soittolistansa! - Spekti-uutuus Tirehtööri, vanha Portion Boys, Petri Nygård, Pasi ja Anssi, Teflon Brothers... Klikkaa soittolistaan ja tallenna!Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!