Nelonen Media
09:10 - 25.03.2021 / viihde / Findance
Sami Kuronen tekee paluun radioon - Kurosen Grilli kuumenee HitMix-kanavalla 9.4. alkaen

Radiosta puolisen vuotta taukoa pitänyt suosikkijuontaja Sami Kuronen tekee paluun leipälajinsa pariin uudella kanavalla.

Aiemmin mm. Radio Aallolta ja Suomipopilta tuttu juontaja saa oman Kurosen Grilli -ohjelman, jota kuullaan HitMixin taajuuksilla perjantai-iltapäivisin kello 14–18. Kurosen Grillin ensimmäinen lähetys kuullaan perjantaina 9.4.

"Aivan mahtavaa palata rakkaan lajin pariin. Puolen vuoden irtiotto radiosta teki monin tavoin hyvää, mutta kun studio on ollut toinen koti 15-vuotiaasta saakka, ei sieltä malttanut olla kauaa pois. Grillin lopullinen menu rakentuu yhdessä kuulijoiden kanssa, ja se maustetaan maailman parhailla etko-biiseillä. Grillin luukulla tavataan joka viikko myös joku tunnettu vieras. Odotan vesi kielellä starttia!", Kuronen iloitsee.

Luvassa on viikonlopun aloittava hyväntuulinen ohjelma, jossa grillivastukset pysyvät kuumina HitMixille ominaisen hittimusiikin pitäessä tunnelman korkealla. Myös kuulijat pääsevät osallistumaan lähetykseen Suplasta löytyvän Kurosen Grillin menun kautta.

"Suunnittelimme Samin kanssa yhdessä lähetyksen rungon ajatuksena toteuttaa mahdollisimman interaktiivinen neljätuntinen. Samille saa jättää kysymyksiä ja juttuaiheita Suplasta löytyvän vanhan koulukunnan nakkikioskimenun kautta, ja näin show rakentuu kuulijoilta kuulijoille, Samin toimiessa välissä grillimestarina", HitMixin ohjelmapäällikkö Petra Piipari kuvailee.

Kurosen Grilli on osa HitMixille rakennettua perjantaiputkea, sillä heti Kurosen Grillin perään kuullaan supersuosituista ysäriohjelmastaan tutun Oku Luukkaisen Retroradio.


"Houkuttavaksi perjantain makupalaksi HitMixin Kurosen Grilliä ei tee ainoastaan Sami Kurosen charmikas ja positiivinen persoona sekä mehevä menu, vaan myös vahvasti etukenoinen perjantain after work -tunnelma, josta kuulijoiden on hyvä jatkaa iltaa Retroradiolla!" Piipari vinkkaa.

Hitmixin Aamussa kello 6–10 Alma Hätönen ja Tuomas Rajala, Keskipäivässä Joonas Vuorela ja Iltapäivässä Oku Luukkainen ja Sara Forsberg. Ja nyt perjantaisin Kurosen Grilli klo 14–18 ja klo 18 alkaen Retroradio ja DJ Oku Luukkainen.

Kurosen Grilli HitMixillä 9.4. alkaen perjantaisin kello 14–18.