MTV Oy
09:10 - 21.03.2021 / tv-sarjat / Findance
Putous: Dennis Nylund voitti sketsihahmokilpailun Folke Rundqvist -hahmollaan - "Tämä voitto on minulle todella viktig, törkeä"
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!

Putouksen 13. tuotantokausi huipentui eilen Dennis Nylundin Folke Rundqvist -sketsihahmon voittoon.

Putouksen sketsihahmokilpailun finaalissa kisasivat Dennis Nylundin Folke Rundqvist ja Pilvi Hämäläinenin Pönttö. Voittajaksi äänestettiin suorassa lähetyksessä Folke Rundqvist, joka on kaikkien aikojen 13. sketsihahmokisan voittaja.

"Voitto tuntuu hyvältä ja vielä paremmalta tuntuu se, että saan olla osa tätä rakastavaa porukkaa. En vaihtaisi päivääkään. Folke ja Dennis omistavat voittonsa tälle jengille. Yhdessä kaikki on vaan parempaa!", näyttelijä Dennis Nylund kertoo.

Folke Rundqvist -sketsihahmolla oli selvät suunnitelmat voiton selvittyä.

"Folke Rundqvist tässä tervetuloa. Tämä voitto on minulle todella viktig, törkeä! Ihan kärjellä haluan lähettää tack, kiitos kaikille äänittäjille. Te olette mulle suuri tuki ja turpa. Tämä on ollut minulle hieno matka raskaiden ihmisten kanssa ja minun henkilökohtainen rystyretki diskodanssin sanansaattajana. Glädje och kärlek, raskautta ja iloa kaikille. Nyt mä lähden mun raskaan familjen luokse ja dansaan heidän kanssa yhdynnässä! Pitäkää lippu korkeuksissa ja nöyrin rantein kohti danslattiaa. Siellä nähdään, check!!! Ja huominen", hän kertoi.

Suomen opettajat (ja koululaisten vanhemmat?) ansaitsevat oman bilebiisinsä! Klikkaa Spotifyyn ja kuuntele!

Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!