Oku Luukkainen
14:10 - 09.03.2021 / musiikki / Findance
Oku Luukkainen järjestää Wappubileet - mukana mm. Pasi ja Anssi, Portion Boys, Hesaäijä, Chorale, Millennium Project ja DJ Ice K

Suosittu ysäri-dj ja radiotähti DJ Oku Luukkainen tarjoilee ystävineen "kaikkien aikojen Wappubileet". Suorana striimattava keikka alkaa vappuaattona 30.4. iltakahdeksalta ja päättyy puoliltaöin.

Luukkaisen kanssa samalle lavalle nousevat bilekansan suosikkiduo Pasi ja Anssi, huikeana somepersoonana tunnettu Hesaäijä, isojen festareiden päälavoilla nähty Portion Boys, mm. Guardian Angel, Sound Of Arena ja Supadupasound -hiteistään tunnettu DJ-tähti K-System, energinen dance-yhtye Chorale sekä Millennium Project, jonka remixit rakastetuista suomihiteistä ovat striimanneet miljoonia ja soineet baareissa läpi Suomen. Mukana bileissä on myös DJ Ice K, joka pitää huolen siitä, että vappuna ei istuta vaan bailataan.

Oku Luukkainen & Friends Wappubileet
30.4.2021 klo 20-24

Mukana esiintymässä:

Pasi ja Anssi
Hesaäijä
K-System
Portion Boys
Chorale
Millennium Project
Dj Ice K

+ lisää julkaisuja tulossa

Liput: LIPPU.FI ja korvamato

Lipun hinnat maaliskuun ajan 11,90€.

Oku Luukkainen

Suositun radiotähden ja ysäri-dj Oku Luukkaisen ura levyttävänä artistina alkoi vuonna 2016 julkaistulla Coming Alive Tonight (feat. Solid Base & Mighty 44) -singlellä. Yhteensä Luukkainen on julkaissut tähän mennessä seitsemän singleä, jotka ovat keränneet yhteensä yli 30 miljoonaa striimiä. Englanninkielistä esikoissingleä lukuun ottamatta on kappaleiden laulukieli ollut suomi ja feattaajina on ollut nimekäs joukko kotimaisia musiikkialan ihmisiä kuten Erika Vikman ja Danny, Hesaäijä, Movetron, Portion Boys ja Raptori. Keväällä 2020 julkaistulla, kultaa striimanneella Mentävä on -kappaleella laulaa Luukkaisen oma Elli-sisko. Viime vuodet aktiivisesti keikkaillutLuukkainen on tällä hetkellä Suomen kysytyin DJ. Luukkainen jatkaa radiotöitä HitMix-radion juontajana.