Alamy / AOP
08:10 - 28.02.2021 / pelit / Findance
PlayStation Plus - maaliskuun 2021 PS4/PS5-ilmaispelit julkistettu - Final Fantasy VII Remake ja kolme muuta

Maksullisen PlayStation Plus -palvelun maaliskuun 2021 ilmaispelit on julkistettu.

PlayStation 4 ja PlayStation 5 -pelit saapuvat ladattavaksi 2. maaliskuuta 2021 ja ne ovat ladattavissa 5. huhtikuuta asti.

Final Fantasy VII Remake - PS4

Maailmaa johtaa Shinra, planeetan Mako-elinvoimaa hallitseva yhtiö. Shinran SOLDIER-eliittiyksikön entinen sotilas Cloud Strife toimii nykyisin palkkasotilaana Midgarin kaupungissa. Siellä hän avustaa Avalanche-vastarintaliikkeen ryhmää tietämättömänä seurauksista, joita hänelle on luvassa.

FINAL FANTASY VII REMAKE on ikonisen alkuperäisen pelin uusittu versio, joka sisältää ikimuistoisia hahmoja, häkellyttävän tarinan ja huikeita taisteluja.
FINAL FANTASY VII REMAKE -projektin ensimmäinen itsenäinen peli kattaa ryhmän paon Midgarista ja menee syvemmälle Midgarin tapahtumaan kuin alkuperäinen FINAL FANTASY VII.

Remnant: From the Ashes - PS4

Muinainen pahuus toisesta ulottuvuudesta on syössyt maailman kaaokseen. Sukupuuton partaalla kamppailevalla ihmiskunnalla on teknologia, joka avaa portaaleja muihin ulottuvuuksiin ja vaihtoehtomaailmoihin. Matkusta portaalien läpi, selvitä pahuuden alkuperä, pysy hengissä resursseja keräämällä ja taistele tiesi takaisin, jotta ihmiskunta saisi jälleen jalansijaa ja voisi aloittaa jälleenrakennuksen...

Remnant: From the Ashes on kolmannen persoonan toiminnallinen selviytymisräiskintä, joka sijoittuu hirviöiden valtaamaan apokalyptiseen maailmaan. Olet ihmiskunnan viimeisiä selviytyjiä ja lähdet yksin tai enintään kahden muun kanssa kohtaamaan tappavat vihollislaumat ja eeppiset pomohirviöt ja lunastamaan kadotettua maailmaa takaisin.
Tutkit dynaamisesti luotuja maailmoja, jotka muuttuvat joka pelikerralla ja joista löytyy yli sata erityyppistä tappavaa vihollista ja 20 pomotaistelua. Turvanasi on häijy valikoima aseita, panssareita ja erikoismuokkauksia, joilla sopeudut eri tilanteisiin.


Maquette - PS5

MAQUETTE on ensimmäisen persoonan pulmapeli, jonka maailmassa kaikki rakennukset, kasvit ja esineet ovat samaan aikaan sekä pikkuruisia että valtavan isoja.


Farpoint - PS VR

Sen oli tarkoitus olla rutiinitehtävä. Saata kaksi tieteilijää The Pilgrim -avaruusasemalle, jossa tutkittiin jotain universumin laidalla olevaa ilmiötä.Muistat nähneesi sen nyt. Sokaiseva välähdys. Hälyttimiä. Pimeys. Ja sitten... törmäys.

Olet yksin vihamielisellä muukalaisplaneetalla ja mukanasi on vain pakokapselin perusase. Päätät lähteä kohti The Pilgrimin putoamispaikkaa. Ainoa toivosi kotiin pääsystä on löytää aseman eloonjääneitä samalla, kun pidät itsesi elossa äärimmäisellä tarkkuudella.

Katso esittelyvideo alla: