Nelonen / Jukka Alasaari
08:10 - 16.02.2021 / tv-sarjat / Findance
Big Brother Suomi saa jatkoa - uusien asukkaiden haku käynnistynyt

Big Brother Suomi oli yksi viime syksyn kiistatta suurimpia tv-ilmiöitä. Ohjelma tavoitti syksyllä kolmen kuukauden ajan viikoittain lähes 1,2 miljoonaa suomalaista, ja pelkästään Ruudussa BB-sisältöjä startattiin 40 miljoonaa kertaa.

Big Brother nähdäänkin ensi syksynä jälleen Nelosella ja Ruudussa, ja tänään auenneeseen asukashakuun toivotetaan tervetulleeksi kaikenlaiset hakijat erilaisista taustoista. Hakemuksia odotetaan runsaasti, sillä myös aiempina vuosina on nähty suoranainen hakijaryntäys. Syksyllä alkava kausi kestää 12 viikkoa, joten hakijoiden on sitouduttava viettämään talossa parhaimmillaan kolme kuukautta.

Isoveli etsii ympäri Suomen erilaisia persoonallisuuksia, jotka edustavat eri ikäluokkia, ammatteja ja kulttuuritaustoja. Ainoat ehdot ovat täysi-ikäisyys ja suomen kielen hallinta. Taloon toivotaan asukkaita, joilla on ajatuksia, intohimoja ja vahvojakin mielipiteitä – mahdollisesti jopa tarve korjata maailmassa olevia virheitä, epäkohtia ja vääryyksiä.

”Haluamme löytää taloon jälleen monipuolisen kattauksen persoonia laidasta laitaan. Tarkoitus on koota yhteen joukko ihmisiä, joilla kaikilla on halu jakaa tarinansa, puolustaa mielipiteitään ja seistä sanojensa takana. Uudelta BB-kaudelta on varmasti lupa odottaa entistäkin enemmän käänteitä ja mielikuvituksellisia yllätyksiä", ohjelman vastaava tuottaja Maarit Suominen Neloselta sanoo.

Luonnollisesti myös edelleen käynnissä oleva poikkeustilanne otetaan huomioon kaikin tavoin niin asukasrekryn aikana kuin itse tulevalla kaudella. Asukkaiden ja muun työryhmän terveys ja turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää. Uusimpia viranomaisohjeita seurataan niin Nelonen Median kuin tuotantoyhtiö Endemol Shine Finlandin toimesta jatkuvasti, ja ohjeistuksia noudatetaan tuotannon kaikissa vaiheissa.

Hakulomakkeeseen pääseet tästä linkistä.

Katsopa vielä Suomen paras bilelista Spotifyssa - lupaamme parhaat bileet! Klikkaa soittolistaan ja tallenna!

artikkelin avainsanat:
Big Brother Big Brother Suomi Nelonen Ruutu


Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!