Alamy / AOP
05:10 - 16.02.2021 / tv-sarjat / Findance
Pirjo Lonka tähdittää tulevaa Elisa Viihde Viaplay -sarjaa Kaikkea hyvää

Elisa Viihde Viaplay aloittaa uuden Kaikkea hyvää -alkuperäissarjan kuvaukset.

- Olemme yksi merkittävimmistä suomalaisten tv-sarjojen tuottajista, rahoittajista ja jakelijoista, ja laskennallinen kulttuurijalanjälkemme oli viime vuonna noin 39 miljoonaa euroa. Alkuperäissarjamme kiinnostavat myös ulkomailla, ja sarjojamme on myyty jo yli 30 maahan. Olemme ylpeitä siitä, että suomalaista draamaa katsotaan nyt myös kansainvälisesti – esimerkiksi psykologinen trilleri Huone 301 on ensimmäinen suomalaissarja, joka näytetään BBC:llä Iso-Britanniassa, kommentoi Elisa Viihteen sisältöliiketoiminnan johtaja Ani Korpela.

- Monen suomalaisen viihtyminen keskittyy nyt kotioloihin, ja uusille sarjoille on kova kysyntä. Poikkeusoloista johtuen suomalainen kulttuuriala on ollut viime vuoden aikana koetuksella, ja on lohdullista, että pystymme aloittamaan kolmen erilaisen uutuussarjan kuvaukset viranomaisten ohjeet ja turvatoimenpiteet huomioiden. Tekijöiden turvallisuus on meille kuitenkin ensisijaista, joten seuraamme tilannetta jatkuvasti, jatkaa Korpela.

Kaikkea hyvää on Ulla Heikkilän ja Jan Forsströmin ohjaama kahdeksanosainen draamasarja, jonka tuottaa Making Movies Oy. Sarjan pääosassa nähdään Pirjo Lonka ja muissa rooleissa mm. Tommi Korpela, Rea Mauranen ja Ona Huczkowski.

Johanna (Pirjo Lonka) sovittelee työkseen eronneiden parien kiistoja lasten huoltajuudesta. Hän auttaa asiakkaitaan elämän suurimmassa pettymyksessä: miten päästä eteenpäin, kun rakkaudesta tuli jotain, josta on parasta päästää irti.