Pyry Pietiläinen
12:10 - 12.02.2021 / tv-sarjat / Findance
Sohvaperunat jatkuu tänään! Mukana neljä uutta perunakokoonpanoa

Sohvaperunat tekee tänään paluun perjantai-iltoihin 11. tuotantokauden uusilla jaksoilla.

Keväällä sohville istuutuu neljä uutta perunakokoonpanoa. Sohvaperunoiden uudet kasvot 11. tuotantokaudella tulevat Helsingistä. Viikon tv-tarjontaa ruotivat jo tutuksi tulleiden sohvaperunoiden lisäksi ystävykset Siva ja Michael, Marjo ja Sari, Hamza ja Mihret sekä isä ja poika Tom ja Robert.

Katso heidän tarkemmat esittelynsä ja kuvat aiemmassa artikkelissa täällä.

Sohvaperunoiden 11. tuotantokaudella nähdään tietysti myös iso joukko edelliskausilta tuttuja sohviksia. Tampereelta mukana jatkavat Raija ja Jukka sekä Katja ja Santeri. Oululaisia sohviksia ovat Asta ja Katariina sekä Linda, Jani, Daniel ja Samuel. Hämeenlinnaa edustavat Juha ja Markus ja Parolaa Mici ja Maicci.

Helsingissä tv:tä tuijottavat uusien sohvisten lisäksi Salli ja Teemu, Monna ja Iris, Sanna ja Pinja sekä Iida ja Nelli. Turkulaisia vahvistuksia ovat Jussi-Pekka ja Jarno sekä Laura, Ville ja Aamos. Riihimäellä sohvaperunoina jatkavat Jani ja Simo sekä Susanna, Mika, Annika, Olivia ja Veera.

Mukana jatkavat myös Eila ja Minna Lohjalta, Tanja, Sannis ja Ruusa Nousiaisista, Marja ja Eija Ranualta sekä Jorma ja Soile Rovaniemeltä.

Parhaan viihdeohjelman Kultaisella Venlalla jo neljä kertaa palkittu Sohvaperunat starttaa jo 11. kautensa perjantaina 12.2. klo 21.00 Yle TV2:ssa ja Yle Areenassa. Tuotantokaudessa on 10 jaksoa.

artikkelin avainsanat:
Sohvaperunat Yle Areena Yle TV2