Pyry Pietiläinen
10:10 - 29.01.2021 / tv-sarjat / Findance
Uudet Sohvaperunat julkistettu - uudet jaksot alkavat 12.2.

Sohvaperunat palaa perjantai-iltoihin 12. helmikuuta.

Keväällä sohville istuutuu neljä uutta perunakokoonpanoa.

Sohvaperunoiden uudet kasvot 11. tuotantokaudella tulevat Helsingistä. Viikon tv-tarjontaa ruotivat jo tutuksi tulleiden sohvaperunoiden lisäksi ystävykset Siva ja Michael, Marjo ja Sari, Hamza ja Mihret sekä isä ja poika Tom ja Robert.

Uudet sohvaperunat kaudella 11:

Sohvaperunat 11 - Siva ja Michael
Pyry Pietiläinen / Yle Kuvapalvelu

Siva ja Michael, Helsinki

Samassa naapurustossa kasvaneet Siva ja Michael ystävystyivät aikoinaan paikallisella huoltoasemalla, joka toimi alueen nuorten kohtaamispaikkana. Innovatiivisen ja yritteliään kaksikon arki on hektistä, ja television katselu iltaisin tarjoaa kaivatun aivot narikkaan -hetken. Ystävyksiä yhdistää muun muassa viljelypalstaharrastus, joka aiheuttaa tietysti leikkimielistä nokittelua puolin ja toisin.


Sohvaperunat 11 - Sari ja Marjo
Pyry Pietiläinen / Yle Kuvapalvelu

Sari ja Marjo, Helsinki

Hoitoalalla työskentelevät Sari ja Marjo ovat olleet ystävyksiä jo yli neljän vuosikymmenen ajan. Sanavalmiit leidit nauttivat televisiotarjonnasta yksin ja yhdessä, ja erityisesti Marjo katsoo kaikista tv-sarjoista ainakin ensimmäisen jakson. Sari on innokas neuloja, ja Marjon vapaa-aika sujuu vauhdikkaasti muun muassa kahden koiran kanssa.

Sohvaperunat 11 - Hamza ja Mihret
Pyry Pietiläinen / Yle Kuvapalvelu

Hamza ja Mihret, Helsinki

Ystävykset Hamza ja Mihret tutustuivat lähes kymmenen vuotta sitten kesäterassilla, kun Mihret vakuuttui Hamzan sheikkaustaidoista. Elämäniloinen kaksikko onkin sittemmin viettänyt tiiviisti aikaa yhdessä niin matkustelun ja mökkeilyn kuin yhteisten tv-iltojenkin parissa. Tällä sohvalla jaetaan ilot ja surut sekä päädytään usein nauruhepuleihin.


Sohvaperunat 11 - Robert ja Tom
Pyry Pietiläinen / Yle Kuvapalvelu

Robert ja Tom, Helsinki

Tom ja Robert ovat isä ja poika, joita yhdistää geenien lisäksi muun muassa yhteinen yritystoiminta ja rakkaus eri ruokakulttuureihin ja viineihin. Sympaattinen kaksikko viettää aikaa yhdessä myös esimerkiksi reissaten ja keikoilla käyden. Robert rentoutuu television katselun lisäksi museoissa tai golfkentillä. Tomin mielipuuhiin kuuluu kalastelu mökillä, ja hän on myös intohimoinen kokki.

Myös he ovat mukana keväällä 2021

Sohvaperunoiden 11. tuotantokaudella nähdään tietysti myös iso joukko edelliskausilta tuttuja sohviksia. Tampereelta mukana jatkavat Raija ja Jukka sekä Katja ja Santeri. Oululaisia sohviksia ovat Asta ja Katariina sekä Linda, Jani, Daniel ja Samuel. Hämeenlinnaa edustavat Juha ja Markus ja Parolaa Mici ja Maicci.

Helsingissä tv:tä tuijottavat uusien sohvisten lisäksi Salli ja Teemu, Monna ja Iris, Sanna ja Pinja sekä Iida ja Nelli. Turkulaisia vahvistuksia ovat Jussi-Pekka ja Jarno sekä Laura, Ville ja Aamos. Riihimäellä sohvaperunoina jatkavat Jani ja Simo sekä Susanna, Mika, Annika, Olivia ja Veera.

Mukana jatkavat myös Eila ja Minna Lohjalta, Tanja, Sannis ja Ruusa Nousiaisista, Marja ja Eija Ranualta sekä Jorma ja Soile Rovaniemeltä.

Parhaan viihdeohjelman Kultaisella Venlalla jo neljä kertaa palkittu Sohvaperunat starttaa jo 11. kautensa perjantaina 12.2. klo 21.00 Yle TV2:ssa ja Yle Areenassa. Tuotantokaudessa on 10 jaksoa. Edelliskauden Best of -koostejakso nähdään 5.2.

artikkelin avainsanat:
Sohvaperunat Yle Areena Yle TV2