Universal Music
06:10 - 07.02.2021 / musiikki / Findance
Vic Mensa julkaisi uuden singlen Shelter - mukana myös Wyclef Jean ja Chance The Rapper

Amerikkalaisräppäri Vic Mensa on julkaissut uuden Shelter-singlen, jossa vierailevat rap- ja reggaemuusikko Wyclef Jean ja jenkkiräppäri Chance The Rapper.

”Kappaleen inspiraatio ei ole peräisin Hollywoodista tai Pariisista, vaan siitä, mitä maan pinnalla oikein tapahtuu – mitä oikeiden ihmisten oikeissa elämissä on meneillään”, artisti kertoo tuoreesta kappaleesta.

27-vuotias Vic Mensa, eli Victor Kwesi Mensah, tuli musiikkiuransa alkuvaiheissa tutuksi Kids These Days -yhtyeen jäsenenä. Artistin soolouran debyyttialbumi The Autobiography saatiin vuonna 2017, ja se nousi julkaisunsa jälkeen Billboardin albumilistan Top 30:een. Vic Mensa muistetaan muun muassa Reverse-hitistään, jolla on globaalisti yli 100 miljoonaa kuuntelukertaa. Artistin musiikkia on yhteenlaskettuna striimattu liki miljardi kertaa.

Vic Mensa oli mukana myös kirjoittamassa Kanye Westin Grammy-ehdokkuuden ansainnutta All Day -kappaletta. Artisti tunnetaan myös humanitäärisestä työstään: hän oli muun muassa mukana perustamassa SavemoneySavelife-hyväntekeväisyysjärjestöä, joka keskittyy rasisminvastaiseen työhön Yhdysvalloissa.

Kuuntele Shelter Spotifyssa alla: