Leibeli
19:40 - 05.02.2021 / musiikki / Findance
Hyväri julkaisi ensimmäisen pop-singlensä Jos sä et ois siinä - "Kaivelin puhelimen muistiinpanoista tekstiaihioita..."
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!

Jo 15-vuotiaasta asti omaa musiikkia tehnyt Hyväri alias Alex Hyvärinen on julkaissut tänään ensimmäisen pop-sinkkunsa, jonka tuotannosta vastaa muun muassa Kasmiria tuottanut Juho Raja.

Pehmeä-ääninen Hyväri käsittelee rehellisissä teksteissään lähes jokaisen nuoren aikuisen elämässään joskus kohtaamia kipukohtia. Tänään julkaistava debyyttisingle Jos sä et ois siinä kertoo kiitollisuudesta sitä ystävää kohtaan, joka jaksaa kuunnella kriisivuodatusta tilanteessa kuin tilanteessa.

"Biisi sai alkunsa, kun menin tuottaja Juho Rajan luo tarkoituksena aloittaa uuden biisin tekeminen. Kaivelin puhelimen muistiinpanoista tekstiaihioita, ja vastaan tuli yksinkertainen laini, jonka muistan kirjoittaneeni sinne kun mietin yhtä mulle tosi tärkeää tyyppiä: 'Jos sä et ois siinä, niin mä en ois täs.' Tämä kyseinen henkilö on mulle se, joka on aina siinä kun on tarvinnut; se luottotyyppi, jollaisen joka ikinen ihminen elämäänsä tarvitsee ja ansaitsee – tyyppi, jolle soitetaan, kun hirmumyrsky alkaa nousta pään sisällä."

Tuottaja Juho Raja vainusi kappaleen potentiaalin välittömästi, ja biisi valmistui sen jälkeen nopeasti.

"Kappaleen kertosäe tuli sillä istumalla valmiiksi. Säkeistöt kirjoitin kotona pian sen jälkeen. Muistelin vain kaikkia niitä elettyjä hetkiä, kun tämä biisin sanoitusten kohde on ollut tukemassa mua. Tämä on mulle henkilökohtaisesti tosi tärkeä biisi. Laulu on kiitokseni hänelle", Hyväri kiteyttää.

Hyväri on kiinnitetty Leibeli-levy-yhtiölle, jonka tallista löytyvät muun muassa Diandra ja Fibo, ja tuoreen artistin seuraavaa singleä lupaillaan jo lähitulevaisuudessa.

Kuuntele Jos sä et ois siinä Spotifyssa alla:

Suomen opettajat (ja koululaisten vanhemmat?) ansaitsevat oman bilebiisinsä! Klikkaa Spotifyyn ja kuuntele!

Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!