Nacon
14:40 - 04.02.2021 / pelit / Findance
Toimintaroolipeli Werewolf the Apocalypse - Earthblood ilmestyy tänään - PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S

Legendaariseen Werewolf: The Apocalypse -pöytäroolipeliin ja sen suosittuun World of Darkness -pelimaailmaan perustuva Werewolf the Apocalypse - Earthblood -toimintaroolipeli ilmestyy tänään PC:lle, PS4:lle, PS5:lle, Xbox Onelle ja Xbox Series X/S:lle.

Werewolf the Apocalypse - Earthblood vie pelaajat ihmissusien ja muiden mytologisten hirviöiden maailmaan. Yhdysvaltojen pohjoisosiin sijoittuvassa avoimen pelimaailman pelissä pelaajan ohjastama ihmissusi joutuu osaksi erilaisten olentojen rajua ja usein väkivaltaistakin valtataistelua. Samalla villiä luontoa vaalivat ihmissudet joutuvat törmäyskurssille luontoa riistävän suuryrityksen aikeiden kanssa. Kiehtova pääjuoni nivoo yhteen juonittelua, taistelua ja erilaisia tehtäviä.

Perinteiden mukaan ihmissusi pystyy muuttumaan ihmisestä sudeksi ja näiden piirteitä yhdistäväksi petomaiseksi hybridimuodoksi. Muodonmuutoskykyä myös tarvitaan, sillä eri muodoilla on omat kykynsä ja ominaisuutensa, joiden käyttö on avainasemassa pelin haasteissa. Esimerkiksi susimuoto on huomaamaton ja nopea, mutta heikompi kuin petomainen hybridimuoto, joka sopii erinomaisesti taisteluun. Ihmismuodossa taas hallitaan varusteita, aseita ja laitteita. Muodonmuutoskyvyn lisäksi pelihahmoa voi kehittää taitojärjestelmän kautta haluamaansa suuntaan.

Ainutlaatuinen pelimaailma, upeat pelihahmot ja monenlaiset tehtävät taisteluineen tekevät pelistä jännittävän ja mieleenpainuvan kokemuksen. Lisäksi polveileva tarina juonenkäänteineen takaa kiehtovan ihmissusikertomuksen synkässä ja yksityiskohtaisessa pelimaailmassa.

Katso gameplay-traileri alla: