Ismo Pekkarinen / AOP
05:10 - 01.02.2021 / tv-sarjat / Findance
Netflix Suomi - tulevat uutuudet viikolla 5 / 2021 - mm. scifi-leffa Space Sweepers ja Sorjonen jatkuu

Netflix tarjoaa tällä viikolla seuraavat uutuudet:

2.2.

The Intruder (USA 2019, psykologinen trilleri)

Muutettuaan Napa Valleyssä sijaitsevaan unelmataloonsa pariskunta huomaa, ettei kiinteistön omituinen myyjä olekaan valmis kääntämään uutta lehteä elämässään.

Kosmos-Kim (animaatiosarja - 1. tuotantokausi)

Tehotyttöjen luojan uudessa animaatiosarjassa vilkkaan mielikuvituksen omaava outo poika saa supervoimat löydettyään viisi kosmista sormusta.

Mighty Express - animaatiosarja - 2. tuotantokausi)

Hyppää Mighty Expressin kyytiin! Ryhmä junia lapsiystävineen selvittää hankalia tilanteita raiteilla nokkeluudella ja yhteistyöllä!

Sorjonen - suomalainen rikossarja - 3. tuotantokausi)

Lahjakas rikostutkija siirtyy pikkukaupungin poliisin palvelukseen saadakseen enemmän aikaa perheelleen. Hän joutuu kuitenkin keskelle murhatapausten verkkoa.


3.2.

All My Friends Are Dead (puolalainen musta komedia)

Ystävysten uudenvuodenjuhlissa sattuu ja tapahtuu: salaisuudet paljastuvat, sydämiä särkyy ja illan päätös järkyttää kaikkia.

Black Beach (espanjalainen toimintatrilleri)

Asianajajalla on edessään lupaava tulevaisuus, mutta hän joutuu kohtaamaan menneisyytensä suostuessaan neuvotteluihin kidnappaajaksi ryhtyneen vanhan ystävänsä kanssa.

Firefly Lane (romanttinen draamasarja - 1. tuotantokausi)

Katkeamattoman siteen yhdistämät bestikset Tully ja Kate tukevat toisiaan hyvinä ja huonoina aikoina, teinitytöistä nelikymppisiksi.

4.2.

The Yin-Yang Master: Dream Of Eternity (kiinalainen seikkailuelokuva)

Kun demoninen jättiläiskäärme herää, jinjang-mestarien täytyy selvittää murhamysteeri ja suojella valtakuntaansa synkältä juonelta kuninkaallisessa oikeudessa.

5.2.

Kadotettu Paradiso (italialainen draamaelokuva)

1950-luvulla italialainen vapaasielu haaveilee paremmasta elämästä ja oikeuden toteutumisesta, mutta kielletty rakkaus vaarantaa kaiken. Elokuva perustuu tositapahtumiin.

Malcolm & Marie (amerikkalainen draamaelokuva)

Elokuvantekijä tyttöystävineen palaa kotiin elokuvansa ensi-illasta. Tunnelma kiristyy, ja kipeät paljastukset ajavat pariskunnan setvimään suhdettaan. Zendaya ja John David Washington tähdittävät.

Salainen kaupunki (brasilialainen fantasiasarja - 1. tuotantokausi)

Perhetragediasta toipuva Eric saa tietää, että ihmisten keskuudessa asuu myyttisiä olentoja – ja tajuaa pian, että olennot liittyvät hänen salaperäiseen menneisyyteensä.

Space Sweepers (korealainen scifi-elokuva)

Neljä hylkiötä etsii avaruusjätettä ja jahtaa kaukaisia unelmiaan vuonna 2092. Räjähtäviä salaisuuksia valkenee, kun viattomasta humanoidista tehdään kauppoja.

Strip Down, Rise Up: Vahvat naiset (dokumentti)

Joukko naisia haluaa saada kehonsa ja elämänsä takaisin tutustumalla liikkeen ja merkityksen risteyskohtiin tehokkaassa tankotanssiohjelmassa.