Warner Bros. Pictures
05:10 - 30.01.2021 / elokuvat / Findance
HBO Nordic esittää yksinoikeudella uuden Zack Snyder´s Justice League -supersankarielokuvan

HBO Nordic esittää Suomessa yksinoikeudella Zack Snyder´s Justice League -supersankarielokuvan 18. maaliskuuta.

Vuonna 2017 ilmestynyt Justice League -elokuva oli alunperin määrä julkaista laajennettuna neljäosaisena minisarjana. WarnerMedia on nyt kuitenkin vahvistanut, että kokonaisuus julkaistaankin 240 minuuttia pitkänä elokuvana.

Elokuva nähdään Suomessa tuoreeltaan samanaikaisesti Yhdysvaltain HBO Max -esityksen kanssa.

Supersankarielokuvassa Bruce Wayne (Ben Affleck) on vakaasti päättänyt varmistaa, ettei Teräsmiehen (Henry Cavill) uhraus ollut turha. Yhdessä Diana Princen (Gal Gadot) kanssa hän suunnittelee kokoavansa supersankareiden joukon suojellakseen maapalloa katastrofaaliselta hyökkäykseltä. Tehtävä osoittautuu luultua vaikeammaksi, sillä joukon jokaisen jäsenen on kohdattava oman menneisyytensä haamut, jottei mikään voisi enää pysäyttää heitä. Ennennäkemättömään sankarijoukkoon liittyvät Lepakkomiehen ja Ihmenaisen lisäksi Vesimies (Jason Momoa), Kyborgi (Ray Fisher) ja Salama (Ezra Miller). Saattaa kuitenkin olla jo liian myöhäistä estää Steppenwolfin, DeSaadin ja Darkseidin hirvittävät aikeet.

Ohjaaja Zack Snyderin Justice League -version käsikirjoitus on Chris Terrion käsialaa. Elokuvan tarina on Chris Terrion, Zack Snyderin ja Will Beallin luoma, ja perustuu DC-supersankarihahmoihin sekä Jerry Siegelin ja Joe Shusterin luomaan Teräsmiehen hahmoon. Elokuvan tuottavat Charles Roven sekä Deborah Snyder ja vastaavina tuottajina toimivat Christopher Nolan, Emma Thomas, Wesley Coller, Jim Rowe, Curtis Kanemoto, Chris Terrio ja Ben Affleck.

Elokuva saapuu samaan aikaan Yhdysvaltojen HBO Max -ensi-illan kanssa katsottavaksi yksinoikeudella eurooppalaisiin HBO-palveluihin Pohjoismaihin, Keski-Eurooppaan, Espanjaan ja Portugaliin sekä Aasian HBO GO -palveluun. Itse elokuvan julkaisun lisäksi luvassa on sekä Warner Brosin että WB Gamesin oheistuotteita, ja Watertower Music julkaisee elokuvan musiikin.

Myös alkuperäinen Justice League -elokuva vuodelta 2017 on tulossa katsottavaksi HBO Nordicille myöhemmin tänä vuonna.