Alamy / AOP
05:10 - 29.01.2021 / pelit / Findance
PlayStation Plus - helmikuun 2021 PS4/PS5-ilmaispelit julkistettu - mm. upouusi Destruction AllStars ja kotimainen Control

Maksullisen PlayStation Plus -palvelun helmikuun 2021 ilmaispelit on julkistettu.

PlayStation 4 ja PlayStation 5 -pelit saapuvat ladattavaksi 2. helmikuuta 2021 ja ne ovat ladattavissa 1. maaliskuuta asti.

Destruction AllStars (PS5)

Opettele intensiivisen ajoneuvopohjaisen taistelun taitajaksi, joka hyödyntää ajoitusta, taktiikoita ja taitoja aiheuttaakseen valtavasti vahinkoa, tuhoa ja hävitystä eloisilla areenoilla ympäri maailmaa. Kylvä tuhoa ratin takaa tai hyppää areenalle henkeäsalpaavaan parkourtoimintaan, missä väistät hyökkäyksiä, valtaat muita autoja tai käytät kykyjä häiritsemään sinua kohti syöksyvien autojen ryöpytystä. Aiheuta tarpeeksi tuhoa, niin saat käynnistettyä pelin kulun kääntävän AllStars-sankariauton, jolla on erikoiskykyjä.

16 tunnettua Destruction AllStaria ovat innoissaan ja valmiina kilpailemaan viihteen ja hävityksen nimeen. Kiinnitä siis turvavyöt kokeaksesi näiden intensiivisten, räjähtävien ja ennakoimattomien kenttien vapaasti virtaavan toiminnan ja kamppaile tullaksesi kruunatuksi Global Destruction Federation -liigan mestariksi.

Control: Ultimate Edition (PS5 / PS4)

Suomalaisen Remedy Entertainmentin (Max Payne, Alan Wake) uusi peli Control on kolmannen persoonan yliluonnollinen toimintaseikkailu, joka haastaa sinut erilaisilla yliluonnollisilla kyvyillä, muokattavilla varustuksilla ja aseilla sekä reagoivilla ympäristöillä samalla, kun taistelet tiesi yllättävän ja arvaamattoman maailman läpi.

Yliluonnollinen uhka valtaa erään salaisen viraston New Yorkissa, joten rakennuksen uuden johtajan, Jesse Fadenin (Courtney Hope) on käytävä taistoon ja otettava tilanne hallintaan.

Tutki nimellä The Oldest House tunnettua suurta pilvenpiirtäjää uskollinen Service Weapon – yliluonnollinen, muotoa muuttava käsiase – turvanasi. Laaja, muotoa muuttava rakennus on isompi sisältä kuin ulkoa ja täynnä toinen toistaan syvällisempiä salaisuuksia.

Ultimate Edition sisältää myös peliin ilmestyneet laajennukset.

Concrete Genie (PS4)

Poimi taikasiveltimesi ja ala maalata Denskan hylättyä kaupunkia takaisin eloon Ashina, teininä jolla on vilkas mielikuvitus, tässä koskettavassa toimintaseikkailussa vain PS4-järjestelmälle.

Saasteiden saartamana ja kiusaajien jahtaamana vain sinä voit palauttaa tämän ennen niin valoisan ja eloisan rantakaupungin ennalleen käyttämällä elävän maalin voimaa puhdistamaan sen kadut ja kujat.

Luo aivan omaa katutaidetta Denskan saastuneille seinille ja katso, kun maalaamasi ilkikuriset henget heräävät henkiin ja tulevat avuksesi. Jokaisella hengellä on maagisia elementaalivoimia, jotka paitsi auttavat sinua selvittämään pulmia ja päihittämään vastustajasi, myös ovat avain Ashin ja Denskan kohtalon muuttamiseen...

Katso esittelyvideo alta: