Universal Music
16:40 - 28.01.2021 / musiikki / Findance
Alexander 23 julkaisi uuden singlen Cry Over Boys

Alexander 23 eli Alexander Glantz, on 25-vuotias amerikkalaisartisti, joka kirjoittaa, äänittää ja tuottaa musiikkinsa itse studiollaan Los Angelesissa. Artisti aloitti musiikin tekemisen 12-vuotiaana, ja vietti nuoruutensa erilaisissa bändeissä. Tähden ensimmäinen single, Dirty AF1s, julkaistiin maaliskuussa 2019. Saman vuoden syksyllä julkaistun debyytti-EP:n I’m Sorry I Love You myötä artisti noteerattiin laajalti myös mediassa (mm. Billboard, Ones To Watch, Paper).

Alexander 23:n musiikilla on globaalisti jo liki 300 miljoonaa kuuntelukertaa. Tähti muistetaan erityisesti IDK You Yet -hitistään, joka nousi useassa maassa Spotifyn sadan kuunnelluimman kappaleen joukkoon. Maailmanlaajuisesti kyseistä kappaletta on striimattu lähes 100 miljoonaa kertaa.

Eilen illalla Alexander 23 julkaisi uuden Cry Over Boys -singlen, jonka tuotannosta artisti vastaa tuttuun tapaan itse. Kappaleelle saatiin samalla myös musiikkivideo, jonka pääsee katsomaan täältä.

Ennen pandemiaa Alexander 23 keikkaili aktiivisesti, ja esiintyi mm. Lollapalooza-festivaaleilla. Artisti on työskennellyt myös yhteistyössä muiden artistien kanssa, ja on muun muassa julkaissut Selena Gomezin kanssa työstetyn remixin tämän Rare-kappaleesta.

Kuuntele Cry Over Boys Spotifyssa alla: